IX TROBADA DEL COMITÈ TÈCNIC

El passat dissabte 9 de setembre es va realitzar a l'Escola Virolai de Barcelona la XITrobada del Comitè Tècnic, amb tots els col·laboradors per tal de preparar la nova temporada

La jornada, que va comptar amb la presència dels Caps de Centre del Programa del PDP, professors de cursos i formadors de tallers, Seleccionadors, Directors de Campus i entrenadors del Segle XXI, es va iniciar amb una xerrada de benvinguda a càrrec del Sr. Salva Chiva i Sr. Lluís Vergés (President i Directiu del Comitè Tècnic)

 

A continuació, el Sr. Xavi Rodríguez, Director Tècnic de l'FCBQ, va dur a terme una reunió general a fi de valorar la temporada passada i assentar les bases de la que comença: noves activitats, informació rellevant i funcionament de les diferents àreas.

 

Acte seguit, l'àrbitre ACB i internacional, Sr. Jose Antonio Martín Bertrán, va ser el ponent de la primera activitat de formació "Modificació del reglament: pas zero i altres" 

 

La Trobada va acabar amb la segona activitat de formació, a càrrec de la Sra. Lluïsa Quevedo, Dra. en Psicologia, diplomada en òptica i optometria, Directora Tècnica centre de visió del CAR de Sant Cugat i professora de la UPC, i el Sr. Richi Serrés, Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, PNL Practitioner, Coach ICF, que van parlar sobre "La percepció visual: proposta de treball teòric i pràctic aplicat al bàsquet".

A més a més, també es van realitzar les reunions dels entrenadors de seleccions i Caps de Centre de PDP de cara a l'inici de les activitats tècniques.

L'FCBQ vol agraïr la participació i compromís de tots els assistents així com la col·laboració i bona acollida de l'Escola Virolai de Barcelona.