WhatsApp informatiu del Comitè Tècnic

Amb l’objectiu d’arribar d’una manera directa a tots els entrenadors i persones interessades en l'activitat basquetbolística, promovem un canal directe i individual (ningú veu el teu número ni dades) al mòbil de tots els qui vulguin seguir el dia a dia de les nostres activitats.

 

En aquest canal rebreu missatges via WhatsApp de cursos de formació, clínics, tallers, Tecnibàsquet, campus, reunions...

 

Per tal de ser inclòs en les comunicacions has de seguir el següent pas:

 

  • Envia un Whatsapp al 660020029 indicant-nos el teu nom i cognoms

  • Agrega'ns com a contacte en el teu dispositiu. Per tal de poder rebre els missatges és indispensable que estiguem agregats a la teva agenda de contactes, si no ens tens agregat NO rebràs cap missatge

 

En cas de que vulguis donar-te de baixa serà tant senzill com eliminar el nostre contacte de la teva agenda telefònica.

 

Aquest canal serà únicament de comunicació via whatsapp, en cap cas es pot considerar com una línia de consultes telefòniques, i funcionarà a partir de missatges individuals, el que permet l’anonimat dels membres respecte a les altres persones inscrites.

 

Amb aquest nou sistema de comunicació volem apropar-nos a amants del bàsquet i complementar els nostres habituals canals web (www.fcbqtecnic.com) i twitter (@fcbqtecnic)