Formació per entrenadors/es

A l'hora d'obtenir el/s títols per poder exercir com entrenador/a de bàsquet a la Federació Catalana de Basquetbol actualment hi ha dues vies: la via federativa (cursos de l'FCBQ) aprovada per l'Assemblea General Ordinària de clubs i la via acadèmica (cursos del Departament d'Ensenyament)

 

 

Les dades del formulari seran tractades en un fitxer titularitat de l’FCBQ, essent la seva finalitat la gestió de la seva participació en cursos de formació i l'’enviament d’informació relacionada amb les seves activitats i promocions. Pot exercitar el dret d’accés, rectificació o cancel·lació, enviant un escrit amb una fotocòpia del DNI a l’Assessoria Jurídica de l’FCBQ amb domicili a Barcelona, Rambla de Guipúscoa, 27 o al mail lopd@basquetcatala.cat.

Les dues vies estan contemplades per la legislació actual de Catalunya.

 

A l'apartat cursos per ser entrenador/a trobareu tot l'itinerari formatiu així com tota la informació de cada curs

 

A més, l'FCBQ oferta una àmplia proposta d'activitats de formació continuada: clínics, tallers, TecniBàsquet, Dia de l'Entrenador, seminaris...

 

Omplint el formulari, rebràs un correu electrònic dies abans que s'obri la matrícula al curs o activitat que desitjis per tal que n'estiguis assebentat.

El teu missatge s'ha enviat correctament. Dies abans de l'activitat demanada, rebràs un correu informatiu. Gràcies