TecniKids-ShootTech Barcelona

PLACES ESGOTADES

La Federació Catalana de Basquetbol i Shoot Tech organitzen una nova activitat adreçada a les Escoles de Bàsquet i al Minibàsquet. Els nens i nenes podran participar en aquesta activitat, que combinarà entrenaments, jocs i activitats lúdiques.

 

Es tracta d’una activitat on durant cinc matins conviuran jugadors/es amb tècnics i formadors de reconegut prestigi.

 

Per una banda els nois/es nascuts entre els anys 2004 i 2009 gaudiran de cinc jornades on el bàsquet es complementarà amb noves eines com la màquina de tir Gun8000, concursos, divertides activitats lúdiques i d’altres sorpreses per tal de poder fer d’aquests dies jugant a bàsquet unes jornades inoblidables.

 

  • Oscar de Paula. Entrenador de les categories de formació del Joventut de Badalona.

  • Toni Mayol. Entrenador i professor del Comitè Tècnic de l'FCBQ.

  • Àlex Terés. Fundador i entrenador de l'acadèmia Shoot Tech.

 

Lloc

 

El TecniKids-ShootTech tindrà lloc a la Nau Parc del Clot (Carrer Llacuna 172, Barcelona) en horari de 9 a 14 hores els dies 20, 21, 22, 23 i 24 de març.

 

Preu i Inscripcions

 

  • Dins del preu de la matrícula està inclòs un regal per als jugadors, així com els esmorzars de tots els dies. Per aquells que ho desitgin s’organitzarà un servei d’acollida als participants a partir de les 8:30 del matí.

  • Es poden tramitar les inscripcions al TecniKids-ShootTech des de l’aplicació de pagament de l'FCBQ, que permet fer el pagament mitjançant targeta de crèdit.

  • També es pot realitzar la inscripció personalment (pagament en efectiu) a les oficines de l’FCBQ en horari d'atenció al públic.

 

 

Un cop formalitzat el pagament, rebreu per correu electrònic un formulari que haureu de retornar degudament complimentat al correu campus@basquetcatala.cat mail al que us podeu adreçar també per consultes i més informació. Els documents originals degudament complimentats hauran de ser entregats el dia d’incorporació de l’activitat al responsable de l’activitat.

 

  • El preu de la matrícula és de 120€ pels jugadors.

 

Enllaços i documents relacionats