TecniKids Reis 2017

La Federació Catalana de Basquetbol organitzen una nova edició del TecniKids, juntament amb els proveïdors oficials de l'FCBQ: Báden i Spalding per a jugadors/es nascuts/es entre els anys 2005 i 2010 (inclosos)

 

El TecniKids és una Activitat Tècnica on els jugadors/es conviuen durant quatre jornades amb alguns dels tècnics més prestigiosos del Bàsquet Base Català, que ofereixen sessions sobre temes específics de tècnica i jocs adaptats al basquetbol.

 

Durant quatre dies els jugadors/es participants podran entrenar i gaudir de les explicacions a càrrec de diferents entrenadors de renom, i amb la direcció d'Anna Busquets.

Les sessions tècniques es complementaran amb l’organització de diverses activitats, on es potenciaran les habilitats dels nois/es, i especialment els valors, mitjançant jocs i activitats lúdiques relacionades amb el món del bàsquet.

Entrenadors convidats:

  • Adrià Murciano: Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i Cap de Centre del PDP Vallès Occidental.

  • Albert Quílez: Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Director Tècnic d'El Masnou Bàsquetbol i membre del Comitè Tècnic de l'FCBQ.

  • Álvaro Salinas: Director Tècnic del CB Grup Barna i membre del Comitè Tècnic de l'FCBQ.

 

Lloc, dates i horari

 

El TecniKids tindrà lloc al CE Montseny (Carrer de Pallars, 410, 08019 Barcelona) en horari de 9 a 14 hores els dies 2, 3, 4, i 5 de gener.

Preu i Inscripcions

 

  • Dins del preu de la matrícula està inclòs tots els entrenaments i activitats del TecniKids, una samarreta de la marca Spalding, així com l'esmorzar de tots els dies.

  • També es pot realitzar la inscripció personalment (pagament en efectiu) a les oficines de l’FCBQ en horari d'atenció al públic.

 

Un cop formalitzat el pagament, rebreu per correu electrònic un formulari que haureu de retornar degudament complimentat al correu campus@basquetcatala.cat mail al que us podeu adreçar també per consultes i més informació. Els documents originals degudament complimentats hauran de ser entregats el dia d’incorporació de l’activitat al responsable.

 

  • El preu de la matrícula és de 115€ per jugador/a.

* En el cas de dos germans inscrits al TecniKids de Reis, organitzats per l’FCBQ, gaudiran d’un 10% de descompte sobre el preu de la segona o successives inscripcions. En aquests casos caldrà abonar la totalitat del preu de les matrícules formalitzades i durant les setmanes posteriors al TecniKids rebreu un abonament per la quantitat descomptada.