TecniEstiu Tarragona2018

L'FCBQ organitza a durant la darrera setmana el TecniEstiu, adreçat als nois i noies nascuts entre els anys 2003 i 2010.

 

Busca el teu torn segons la teva edat i vine amb els teus amics a seguir millorant i passant-ho bé amb nosaltres!

 

El TecniEstiu és una activitat en format de Campus nocturn o bé diürn, amb una idea d'estructura i de treball similar a la de TecniBàsquet i TecniKids, on es busca un treball tècnic i personalitzat durant els matins i un treball enfocat a les competicions de tir i de 3 contra 3 durant les tardes.

Cos Tècnic:

 

El TecniEstiu comptarà amb un grup d'entrenadors i monitors seleccionats per l'FCBQ. El Campus també comptarà amb la presència d'un fisioterapeuta per atendre possibles lesions que es produeixin al llarg de la setmana i podrem comptar com sempre amb les ponències a càrrec d'entrenadors i entrenadores d'alta competició i màxim nivell estatal.

Director Esportiu: Fabián Téllez (seleccionador Català de la selecció femenina absoluta, i entrenador de Lliga Femenina 1)

 

Instal·lacions:

Tarragona

·La Salle Tarragona

·Avinguda Països Catalans s/n, 43007 - Tarragona, Tarragona.

(Pistes pròpies, no requereix desplaçament)

 

Inscripcions:

 

Les inscripcions es podran realitzar a partir del 5 d’abril a les 10:00 de forma presencial a les nostres oficines, o a través de l’aplicació d’inscripció i pagament (mitjançant targeta de crèdit o dèbit) a la que es pot accedir des dels enllaços que es troben a continuació:

Inscriu-te al TecniEstiu de Tarragona (350€ / 195€):

1r torn nocturn: del 24 de juny al 30 de juny

1r torn diürn: del 24 de juny al 30 de juny

 

 

Un cop finalitzada la inscripció, cal retornar la documentació rebuda a campus@basquetcatala.cat. Els documents originals caldrà entregar-los el dia d'incorporació al Campus.

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a campus@basquetcatala.cat