TecniEstiu 2015:

Cunit

Després de l’èxit de participació tant a l’edició del Campus per posicions de l’Estiu passat, com dels diferents Tecnibasquets organitzats durant la temporada, l’FCBQ ofereix una nova activitat Tècnica d’alt nivell, un nou format de Campus a finals del mes de juny, just quan comencen les vacances d’Estiu. 

 

Tecnificació d'alt nivell amb destacats jugadors i entrenadors catalans del màxim nivell!

 

Durant la temporada l'FCBQ organitza diverses edicions del TecniBàsquet, jornades de tecnificació on els participants tenen l'oportunitat d'entrenar a les ordres d'alguns dels millors entrenadors del Bàsquet Català.

 

En aquesta ocasió i per iniciar l’Estiu, us oferim dos Campus de curt format, molt similar al Tecnibàsquet però amb pernoctació a la vila costanera de Cunit.

 

El TecniEstiu tindrà dos torns, i en cada un d’ells es treballarà específicament aspectes tècnics concrets. 

 

  • En el primer torn es treballarà el Joc per Parelles, s'iniciarà el dissabte 20 de juny a la tarda i finalitzarà el dimarts 23 de juny al migdia.

  • En el segon torn es treballarà el Tir, s'iniciarà el dimecres 24 de juny a la tarda i finalitzarà el dissabte 27 de juny al migdia.

 

 

Instal·lacions:

Allotjament:

Hotel Adia

Av. Mediterraneo 6

43881 Cunit

Tarragona

 

Pistes d'entrenament:

Pavelló Municipal els Joncs

Les Sorres S/N

43881 Cunit

Tarragona

 

Cos Tècnic:

Els responsables tècnics del TecniEstiu seran:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A més dels responsables el TecniEstiu comptarà amb la presència de diversos entrenadors i jugadors de les màximes categories, que col·laboraran als entrenaments. 

 

Programa tècnic:

Els participants realitzaran tres sessions diàries d'entrenament, i una darrera sessió on s'organitzaran competicions tant individuals com d'equip. Les sessions tècniques es complementaran amb activitats lúdiques dinamitzades pels entrenadors dels TecniEstiu.

Als dos torns es comptarà amb dues màquines de tir, que permetran desenvoluplar exercicis específics a tots els participants.

 

Participants

Les inscripcions al TecniEstiu estan obertes a tots els nois i noies nascuts entre els anys 1998 i 2002. També podran participar els jugadors/es que formen part del PDP nascuts als anys 2003 i 2004.

 

Inscripcions:

El preu de la inscripció és de 350 € per torn. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 8 d’abril a les 9:30 de forma presencial a les nostres oficines, o a través de l’aplicació d’inscripció i pagament (mitjançant targeta de crèdit o dèbit) a la que es pot accedir des dels enllaços que es troben a continuació:

 

Inscriu-te al TecniEstiu (350 €):

1r torn Joc per Parelles: del 20 al 23 de juny

2n torn Tir: del 24 al 27 de juny

 

També existeix la possibilitat d'inscriure't als dos torns, on s'inclou la pernoctació de la nit del 23 al 24 de juny per 660 €.

 

Inscriu-te als dos Torns (660 €)

 

Un cop finalitzada la inscripció, cal retornar la documentació rebuda a campus@basquetcatala.cat. Els documents originals caldrà entregar-los el dia d'incorporació al Campus.

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a campus@basquetcatala.cat

J.Albert Cuadrat

J.Albert Cuadrat

Entrenador CB Pardinyes. Lliga EBA

Javier Torralba

Javier Torralba

Ajudant S.XXI - LF2

Àlex Terés

Àlex Terés

Entrenador Sant Nicolau. LLiga EBA

Jesús Ramírez

Jesús Ramírez

2n Entrenador ULM, LLiga Alemanya