Shoot-TechniBàsquet Barcelona

PLACES ESGOTADES

La Federació Catalana de Basquetbol i Shoot Tech organitzen una nova edició del TecniBàsquet, juntament amb els proveïdors oficials de l'FCBQ: Báden i Spalding per a jugadors/es nascuts/es entre els anys 1998 i 2003 (inclosos)

 

El Shoot-TechniBàsquet és una Activitat Tècnica on els jugadors/es conviuen durant tres jornades amb alguns dels tècnics més prestigiosos del Bàsquet Català, que ofereixen sessions sobre temes específics de tècnica i tàctica individual.

 

Durant tres dies els jugadors/es i entrenadors/es participants podran entrenar i gaudir dels clínics i explicacions a càrrec dels següents conferenciants:

 

  • Ramon Reigada. Entrenador Superior. Seleccionador català cadet masculí.

  • Isaac Pujol. Entrenador Superior. Seleccionador català cadet femení.

  • Òscar Orellana. Entrenador Superior. Entrenador ajudant del FC Barcelona a la Lliga Leb Or

  • Aleix Duran. Entrenador Superior. Entrenador ajudant del ICL Manresa de la lliga ACB

  • Joan Albert Cuadrat. Entrenador Superior. Entrenador i professor del Comitè Tècnic de l'FCBQ.

 

Trobareu més informació sobre el programa tècnic i els tècnics participants als documents relacionats.

 

Gun8000

 

Els nois i noies podran treballar amb la màquina de tir Gun8000, de l'acadèmia ShootTech.

 

94Fifty

 

Els participants podran practicar amb les noves pilotes tecnològiques 94Fifty de l'FCBQ.

 

3x3 InterCampus

 

Igual que es va fer al TecniBàsquet del Nadal, es realitzarà una competició de 3x3, on els finalistes obtindran una plaça per la Fase Final del 3x3 InterCampus del proper mes de juliol.

 

Lloc, dates i horari

 

El TecniBàsquet tindrà lloc al CE Montseny (Carrer de Pallars, 410, 08019 Barcelona) en horari de 9 a 19 hores els dies 21, 22 i 23 de març.

 

Preu i Inscripcions

 

  • Dins del preu de la matrícula està inclòs un regal per als participants, tant per als jugadors com per aquells entrenadors que participin a la totalitat del Campus, així com el dinar dels dies 21, 22 i 23.

 

  • Es poden tramitar les inscripcions al TecniBàsquet des de l’aplicació de pagament de l'FCBQ, que permet fer el pagament mitjançant targeta de crèdit.

  • També es pot realitzar la inscripció personalment (pagament en efectiu) a les oficines de l’FCBQ en horari d'atenció al públic.

 

Un cop formalitzat el pagament, rebreu per correu electrònic un formulari que haureu de retornar degudament complimentat al correu campus@basquetcatala.cat mail al que us podeu adreçar també per consultes i més informació. Els documents originals degudament complimentats hauran de ser entregats el dia d’incorporació de l’activitat al responsable.

 

  • El preu de la matrícula és de 150 € per jugador/a.

Enllaços i documents relacionats