TecniBàsquet Nadal 2018

La Federació Catalana de Basquetbol organitza una nova edició del TecniBàsquet, juntament amb el proveïdor oficial de l'FCBQ Spalding, per a jugadors/es nascuts/es entre els anys 2003 i 2006 (ambdós anys inclosos)

 

El TecniBàsquet és una Activitat Tècnica on els jugadors/es conviuen durant quatre jornades amb alguns dels tècnics més prestigiosos del Bàsquet Català, que ofereixen sessions sobre temes específics de tècnica i tàctica individual.

 

Durant quatre dies els jugadors/es i entrenadors/es participants podran entrenar i gaudir dels clínics i explicacions a càrrec de diferents entrenadors de renom.

Els participants podran practicar amb les noves eines tecnològiques amb les que compta la Federació:

 

·Pilotes intel·ligents 94Fifty 

·Màquines de tir Gun 8000

·Llums de reacció Fitlight

Entrenadors convidats

  • Miriam Palacios (Basket Almeda)

  • Oscar de Paula (PDP - Professor FCBQ)

  • Olga Vázquez (Selecció Mini Catalunya)

3x3 i altres competicions

 

Es realitzarà una competició de 3x3, així com d'altres, seguint el reglament FIBA, on l'objectiu serà gaudir i aplicar aquells coneixements que s'adquireixen als entrenaments.

 

Lloc, dates i horari

 

El TecniBàsquet tindrà lloc al CE Montseny (Carrer de Pallars, 410, 08019 Barcelona) en horari de 9:00 a 18:00 hores els dies 2, 3 i 4 de gener i de 9:00 a 13:00 el dissabte dia 5 de gener.

S'oferirà cada matí un servei d'acollida gratuït a les 8:30 hores per tots aquells participants que ho requereixin.

Preu i Inscripcions

 

  • Dins del preu de la matrícula hi ha inclòs tots els entrenaments i activitats del TecniBàsquet, una samarreta de la marca Spalding, l'esmorzar de tots els dies, així com el dinar dels dies 2, 3 i 4 de gener. Per tant, el dia 5 de gener no s'oferirà opció de dinar.

 

  • Es poden tramitar les inscripcions al TecniBàsquet des de l’aplicació de pagament de l'FCBQ, que permet fer el pagament mitjançant targeta de crèdit. També es pot realitzar la inscripció personalment (pagament en efectiu) a les oficines de l’FCBQ en horari d'atenció al públic.

 

Un cop formalitzat el pagament, rebreu per correu electrònic un formulari que haureu de retornar degudament complimentat al correu campus@basquetcatala.cat mail al que us podeu adreçar també per consultes i més informació. Els documents originals degudament complimentats hauran de ser entregats el dia d’incorporació de l’activitat al responsable.

 

  • El preu de la matrícula és de 175€ per jugador/a.

* En el cas de dos germans inscrits al TecniBàsquet, organitzats per l’FCBQ, gaudiran d’un 10% de descompte sobre el preu de la segona o successives inscripcions. En aquests casos caldrà abonar la totalitat del preu de les matrícules formalitzades i durant les setmanes ​posteriors al TecniBàsquet rebreu un abonament per la quantitat descomptada.