TecniBàsquet Setembre

La Federació Catalana de Basquetbol organitza una nova edició del TecniBàsquet, per a jugadors/es nascuts/es entre els anys 2001 i 2009 (inclosos)

 

El TecniBàsquet és una Activitat Tècnica on els jugadors/es conviuen durant cinc jornades amb alguns dels tècnics més prestigiosos del Bàsquet Català, que ofereixen sessions sobre temes específics de tècnica i tàctica individual.

 

Durant cinc dies els jugadors/es i entrenadors/es participants podran entrenar i gaudir dels clínics i explicacions a càrrec de diferents entrenadors de renom.

Els participants podran practicar amb les noves pilotes tecnològiques 94Fifty, les llums de reacció Fitlight de l'FCBQ i les màquines de tir Gun6000.

Entrenadors convidats:

​El TecniBàsquet disposarà d'entrenador de primer nivell que realitzaran entrenaments específics cada matí, on els nens i nenes podran compartir el treball d'entrenadors de les millors categories.

Arturo Álvarez: Entrenador Superior i actualment entrenador del CB Prat a la LEB Or.

Pedro Carrillo: Entrenador Superior, ha estat entrenador ajudant ACB al CAI Zaragoza, seleccions FEB i les últimes temporades ha entrenat a Mèxic i Puerto Rico.

 

Ramon Reigada: Entrenador Superior i actualment Seleccionador Català Cadet Masculí.

Silvia Font: Entrenadora Superior i actualment forma part del cos tècnic del programa SEGLE XXI.

3x3

 

Es realitzarà una competició de 3x3 seguint el reglament FIBA, on l'objectiu serà gaudir i aplicar aquells coneixements que s'adquireixen als entrenaments. Els nois i noies del TecniBàsquet es podran inscriure amb el seu propi equip de 3x3.

 

Lloc, dates i horari

 

El TecniBàsquet tindrà lloc a l'Escola Virolai (Carrer de Portell 9, Barcelona) en horari de 9 a 18 hores els dies 4, 5, 6, 7 i de 9h a 14h el divendres dia 8 de setembre.

Preu i Inscripcions

 

  • Dins del preu de la matrícula està inclòs tots els entrenaments i activitats del TecniBàsquet, una samarreta de la marca Spalding, l'esmorzar de tots els dies, així com el dinar i berenar dels dies 4, 5, 6 i 7(de dilluns a dijous) de setembre.

 

  • Es poden tramitar les inscripcions al TecniBàsquet des de l’aplicació de pagament de l'FCBQ, que permet fer el pagament mitjançant targeta de crèdit.

  • També es pot realitzar la inscripció personalment (pagament en efectiu) a les oficines de l’FCBQ en horari d'atenció al públic.

 

Un cop formalitzat el pagament, rebreu per correu electrònic un formulari que haureu de retornar degudament complimentat al correu campus@basquetcatala.cat mail al que us podeu adreçar també per consultes i més informació. Els documents originals degudament complimentats hauran de ser entregats el dia d’incorporació de l’activitat al responsable.

 

  • El preu de la matrícula és de 195€ per jugador/a.

* En el cas de dos germans inscrits al TecniBàsquet de setembre, organitzat per l’FCBQ, gaudiran d’un 10% de descompte sobre el preu de la segona o successives inscripcions. En aquests casos caldrà abonar la totalitat del preu de les matrícules formalitzades i durant les setmanes ​posteriors al TecniBàsquet rebreu un abonament per la quantitat descomptada.