TecniBàsquet Nadal 2016

La Federació Catalana de Basquetbol organitzen una nova edició del TecniBàsquet, juntament amb els proveïdors oficials de l'FCBQ: Báden i Spalding per a jugadors/es nascuts/es entre els anys 2001 i 2005 (inclosos)

 

El TecniBàsquet és una Activitat Tècnica on els jugadors/es conviuen durant quatre jornades amb alguns dels tècnics més prestigiosos del Bàsquet Català, que ofereixen sessions sobre temes específics de tècnica i tàctica individual.

 

Durant quatre dies els jugadors/es i entrenadors/es participants podran entrenar i gaudir dels clínics i explicacions a càrrec de diferents entrenadors de renom.

Els participants podran practicar amb les noves pilotes tecnològiques 94Fifty de l'FCBQ.

Entrenadors convidats:

  • Dia 27: Joan Carles Pié, entrenador del Cadí La Seu de la Lliga Femenina.

  • Dia 28: Joan Rallo, entrenador de la cantera del Real Madrid.

  • Dia 29: Marc Calderón, entrenador de la cantera del FC Barcelona.

3x3

 

Es realitzarà una competició de 3x3 seguint el reglament FIBA, on l'objectiu serà gaudir i aplicar aquells coneixements que s'adquireixen als entrenaments. Els nois i noies del TecniBàsquet es podran inscriure amb el seu propi equip de 3x3.

 

Lloc, dates i horari

 

El TecniBàsquet tindrà lloc al CE Montseny (Carrer de Pallars, 410, 08019 Barcelona) en horari de 9 a 18 hores els dies 27, 28, 29, i de 9h a 13h el divendres dia 30 de desembre.

Preu i Inscripcions

 

  • Dins del preu de la matrícula està inclòs tots els entrenaments i activitats del TecniBàsquet, una samarreta de la marca Spalding, l'esmorzar de tots els dies, així com el dinar i berenar dels dies 27, 28 i 29 (de dimarts a dijous) de desembre.

 

  • També es pot realitzar la inscripció personalment (pagament en efectiu) a les oficines de l’FCBQ en horari d'atenció al públic.

 

Un cop formalitzat el pagament, rebreu per correu electrònic un formulari que haureu de retornar degudament complimentat al correu campus@basquetcatala.cat mail al que us podeu adreçar també per consultes i més informació. Els documents originals degudament complimentats hauran de ser entregats el dia d’incorporació de l’activitat al responsable.

 

  • El preu de la matrícula és de 175€ per jugador/a.

* En el cas de dos germans inscrits al TecniBàsquet de Nadal, organitzats per l’FCBQ, gaudiran d’un 10% de descompte sobre el preu de la segona o successives inscripcions. En aquests casos caldrà abonar la totalitat del preu de les matrícules formalitzades i durant les setmanes ​posteriors al TecniBàsquet rebreu un abonament per la quantitat descomptada.