TecniBàsquet & TecniKids
Nadal 2019

La Federació Catalana de Basquetbol organitza una nova edició del TecniBàsquet i TecniKids aquest Nadal 2019, juntament amb el proveïdor oficial de l'FCBQ Spalding, per a jugadors/es nascuts/es entre els anys 2004 i 2007 (inclosos) en el TecniBàsquet i 2008 i 2011 (inclosos) en el TecniKids. 

 

El TecniBàsquet & TecniKids són unes Activitats Tècniques on els jugadors/es i entrenadors/es conviuen durant quatre jornades amb alguns dels tècnics més prestigiosos del Bàsquet Base Català, que ofereixen sessions sobre temes específics de tècnica i jocs adaptats al basquetbol.

 

Durant quatre dies els jugadors/es participants podran entrenar i gaudir de les explicacions a càrrec de diferents entrenadors de renom.

Les sessions tècniques es complementaran amb l’organització de diverses activitats, on es potenciaran les habilitats dels nois/es, i especialment els valors, mitjançant jocs i activitats lúdiques relacionades amb el món del bàsquet.

Els participants podran practicar amb les noves eines tecnològiques amb les que compta la Federació:

 

·Pilotes intel·ligents 94Fifty 

·Màquines de tir Gun 8000

·Llums de reacció Fitlight

Entrenadors convidats

  • Olga Vázquez (Seleccionadora Mini Femenina)

  • Fernando Gordo (Entrenador Lliga Professional Hong Kong)

  • Salva Malldonado (Entrenador ACB i Sots Director Seleccions)

 

Lloc, dates i horari

 

El TecniBàsquet & TecniKids tindrà lloc al CE Montseny (Carrer de Pallars, 410, 08019 Barcelona) en horari de 9:00 a 18:00 hores els dies 30 de desembre i 2 de gener; i el 31 de desembre i 3 de gener de 9:00 a 13:00 hores.

S'oferirà cada matí un servei d'acollida gratuït a les 8:30 hores per tots aquells/es participants que ho requereixin.

Preu i Inscripcions

 

  • Dins del preu de la matrícula hi ha inclòs tots els entrenaments i activitats del TecniKids, una samarreta de la marca Spalding, així com l'esmorzar de tots els dies i el dinar dels dies 30 de desembre i 2 de gener. Per tant, els dies 31 de desembre i 3 de gener no s'oferirà servei de dinar.

  • Es poden tramitar les inscripcions al TecniBàsquet & TecniKids des de l’aplicació de pagament de l'FCBQ, que permet fer el pagament mitjançant targeta de crèdit. També es pot realitzar la inscripció personalment (pagament en efectiu) a les oficines de l’FCBQ en horari d'atenció al públic.

 

Un cop formalitzat el pagament, rebreu per correu electrònic un formulari que haureu de retornar degudament complimentat al correu tecnic@basquetcatala.cat mail al que us podeu adreçar també per consultes i més informació. Els documents originals degudament complimentats hauran de ser entregats el dia d’incorporació de l’activitat al responsable.

 

  • El preu de la matrícula és de 160€ per jugador/a.

* En el cas de dos germans inscrits al TecniKids, organitzats per l’FCBQ, gaudiran d’un 10% de descompte sobre el preu de la segona o successives inscripcions. En aquests casos caldrà abonar la totalitat del preu de les matrícules formalitzades i durant les setmanes posteriors al TecniKids rebreu un abonament per la quantitat descomptada.