Una Setmana Santa farcida de bàsquet

El Comitè Tècnic de l'FCBQ ha organitzat i participat en un gran nombre d'activitats, aprofitant els dies de les vacances de Setmana Santa 

Cursos de Nivell 0 

 

Altafulla, Barcelona, la Seu d'Urgell i Palau - Solità i Plegamans han estat les seus que han albergat un total de 7 grups de Nivell 0.

 

Volem agraïr la participació a tots els alumnes així com la col·laboració de totes les entitats i ajuntaments que han col·laborat per poder dur a terme els cursos.

 

Tallers de Formació

 

Aprofitant la Setmana Santa el Comitè Tècnic de l'FCBQ ha dut a terme un total de 18 tallers a Barcelona i Girona. En els Tallers, els assistents han pogut completar la part complementaria del Curs de Nivell 0.

 

Volem agraïr la participació de tots els assistents.

Clínic Josep Maria Torres
Curs de Nivell 0
Jornada Directors Tècnics
TIC per Oscar de Paula
Selecció mini
Torneig Globasket
Memorial Rafael Mora
Clínic Eloi Casanovas
Toni Mayol al TecniKids-ShootTech
Selecció mini masculina
Curs de Nivell 0 a Palau Solità
Aleix Duran al Shoot-TechniBàsquet
Aleix Duran al Shoot-TechniBàsquet
Shoot-TechniBàsquet
Formació Terres de l'Ebre
39
37
36
30
24
25
31
32
33
34
35
29
28
27
26
18
19
20
21
22
23
17
11
16
15
14
13
12

Shoot - TechniBàsquet

 

Una vegada més, l'Escola Montseny de Barcelona ha acollit el Shoot-TechniBàsquet, un intens campus diürn de tres dies per jugadors d'edat mini fins a júnior, amb entrenaments duts a terme per prestigiosos entrenadors de formació com són Ramon Reigada, Aleix Duran, Isaac Pujol, Joan Albert Cuadrat i Òscar Orellana, tot complementat amb la Gun800, la màquina de tir de Shoot Tech i les pilotes 94Fifty.

 

Volem agraïr a tots i cadascun dels jugadors/es així com la confiança de les seves famílies.

 

 

Torneig Globasket

 

Un combinat U-13 femení de Catalunya ha participat al Torneig Globasket, celebrat a Lloret i Blanes. El combinat va quedar campió després de derrotar a la final al CB Pozuelo per 108a 48. Enhorabona a totes les integrants del combinat.

 

Volem agraïr la col·laboració de totes les famílies així com la col·laboració dels clubs de les jugadores.

 

 

Campionats d'Espanya de Minibàsquet de Seleccions Autonòmiques

 

San Fernando (Cadis) va acollir, del 19 al 23 de març, els Campionats d'Espanya Autonòmics de Minibàsquet. El bàsquet català va tornar a demostrar el seu gran nivell i el gran treball que es du a terme en els clubs i programes tècnics.

 

La Selecció mini Femenina es va proclamar campiona, quedant imbatuda i superant a la final a Andalusia per 85 a 83. Per la seva banda, la Selecció Mini Masculina va aconseguir la medalla d'argent, sent la final l´únic partit perdut contra la Comunitat de Madrid per 78 a 50.

 

Volem agraïr la col·laboració de totes les famílies així com la dels clubs dels jugadors i jugadores. 

 

 

 

TecniKids-ShootTech

 

El Pavelló de la Nau del Clot va ser l'escenari de cinc intensos dies on es va a dur a terme el Campus. Els jugadors i jugadores van poder millorar les seves habilitats tècniques tot gaudint amb entrenaments de prestigi a càrrec de Toni Mayol, Àlex Terés, Òscar de Paula i Javi Torralba.

 

Volem agraïr a tots i cadascun dels jugadors/es així com la confiança de les seves famílies.

 

 

 

Clínics de Formació

 

Barcelona i Sant Cugat del Vallès van ser les seus on es van dur a terme diferents clínics de formació a càrrec d'Eloi Casanovas. Marcel Roca i Joan Albert Cuadrat

 

Volem agraïr el treball i participació dels ponents i l'assistència dels més de 70 entrenadors així com també la implicació del Xavi Bassas, que havia d'impartir un dels clínics però que un problema aliè a la seva voluntat ho va impedir.

 

Jornada per a Directors Tècnics i Coordinadors

 

Dissabte 19 de març es va dur a terme a Barcelona una Jornada per a Directors Tècnics i Coordinadors de clubs i entitats afiliades a l'FCBQ. Al llarg del matí es van presentar i poder debatre diferents propostes així com gaudir d'una sessió formativa d'eines i recursos TIC a càrrec d'Oscar de Paula

 

Volem agraïr la participació de tots els assitents.

 

Memorial Rafael Mora

 

Figueres va acollir, diumenge 20 de març, el Memorial Rafael Mora, on les seleccions territorials Cadets de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona van disputar diferents partits entre elles

 

Volem agraïr la participació de tots els jugadors i famílies.

 

Jornades Tècniques a Lleida i a les Terres de l'Ebre

 

Al llarg d'aquests dies també s'han dut a terme diferents Jornades Tècniques. A Tortosa, Alcanar, Artesa de Segre i Tremp van ser les localitats de les diferents Jornades a càrrec de Joan Cortés, Ray Santana, Josep Maria Torres, Òscar Lopez i Miquel Domingo

 

Volem agraïr la participació de tots els assitents.

 

Agraïments

 

A més a més dels clubs i de tots els participants (jugadors/es, pares, mares, entrenadors/es), així com també de professors, entrenadors de Campus i Directors de Campus, el Comitè Tècnic de l'FCBQ vol agraïr a les següents entitats, que permeten i faciliten el bon funcionament de totes les activitats.

 

 

 

 • Ajuntament d'Altafulla

 • Ajuntament de Palau - Solità i Plegamans

 • Ajuntament d'Artesa de Segre

 • Ajuntament de Tremp

 • Ajuntament de Tortosa

 • CB Altafulla

 

 • Ajuntament de Figueres

 • Adepaf Figueres

 • Centre d'Estudis Montseny de Barcelona

 • Escola Súnion de Barcelona

 • La Salle Seu d'Urgell

 • Sedis Bàsquet

 

 

 • CB Grup Barna

 • CET 10

 • Cantaires de Tortosa

 • Comitè d'Àrbitres de l'FCBQ

 • CB Coll 

 • Unió Esportiva Sant Cugat