El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) presenta el proper dilluns 26 de febrer a les 18.30h:

Coordinació i cognició d'equip en bàsquet - de la teoria a la pràctica. 

Autors: Carlos López i Xavi Vallmajó

Resum: En atac posicional, aconseguir un comportament autònom, intel·ligent i coordinat dels cinc jugadors al mateix temps és la tasca més complicada a la qual ens enfrontem els ensenyants de bàsquet. Per garantir aquesta necessària coordinació, els entrenadors dissenyen sistemes de joc tancats (jugades) en què queda pautat què ha de fer cada jugador. No obstant això, aquesta forma de procedir no permet que els jugadors actuïn autònomament, ni que desenvolupin una intel·ligència sobre el joc. Llavors, com podem aconseguir un comportament autònom, intel·ligent i coordinat dels cinc jugadors a la vegada? Contribuir a donar respostes a aquesta qüestió és l’objectiu d’aquest llibre.

El mateix dia de la presentació es podrà adquirir el llibre. 

A qui van dirigides les activitats?

 

  • A totes les persones amants d'aquest esport que tingui interès i inquietuds en aprofundir en el coneixement del mateix.  

On es durà a terme la presentació?

 

La presentació del llibre es realitzarà a la Sala d'Actes de la Seu de l'FCBQ (Rambla Guipúscoa, 27 1a Planta) a les 18.30h. 

Preu i Inscripcions

 

  • L'entrada a l'activitat és gratuïta a tothom. Nomès cal omplir aquest formulari i presentar-se al lloc i l'hora especificada.