Presentació i Organigrama

El Comitè tècnic és el Departament de la Federació Catalana de Basquetbol que alberga les àreas de campus, formació d'entrenadors, PDP i seleccions i Segle XXI.

 

Cada àrea està dirigida per un Sots Director i el Director Tècnic és el màxim responsable. Cada Representació Territorial (Girona, Lleida i Tarragona) compta amb un Director Tècnic Territorial que està estretament coordinat tan amb els Sots Directors d'àrea com amb el Director Tècnic. El President és el representant del Comitè Tècnic a la Junta Executiva.

 

Actualment el Comitè Tècnic promou un gran nombre d'activitats i programes (campus, segle XXI, cursos, seleccions, pdp, tecnibàsquet, clínics, tallers…) que comporta la gestió d'un alt volum de persones. Per tal de garantir la qualitat i excel·lència d'aquestes activitats el Comitè Tècnic compta amb la col·laboració d'un gran equip humà conformat per tècnics amb un alt reconeixement tan formatiu com d'experiència dins el món del basquetbol.

 

A més del grup de col·laboradors, el Comitè Tècnic compta també amb la col·laboració dels clubs i entitats afiliades a la Federació.

Eulàlia Vila

Directiva

 

Salvador Chiva

President

Comitè Tècnic

 

Xavi Rodríguez

 

Director Tècnic

 

Lluís Vergés

Directiu

 

Salva Maldonado

Sots Director Seleccions

 

Javi Torralba

Sots Director

Segle XXI

 

Xavi Ballesteros

Coordinació General

 

Àlex Gozalbo

Sots Director Formació

 

Gorka Bertran

Coordinació General

 

David Girgas

Director Tècnic

Girona

 

Sara Gonzalez

Directora Tècnica

Tarragona

 

Jaume Planes

Director Tècnic

Lleida

 

David Jovellar

Administració

 

Joan Arimont

Administració

 

Gràcies a les

Gràcies als

visitants

visites