Cursos de Nivell 0. Estiu 2021

El Comitè Tècnic de l'FCBQ convoca nous Cursos d'Entrenador/a de Nivell 0 per a aquest Estiu 2021 a Barcelona en format  intensiu, matins i tardesa Girona, Tarragona, Santpedor en format  intensiu i a Granollers , Arenys de Mar i Altafulla  en format tardes.

 

A més, posa en marxa un nou curs per a majors de 25 anys que es realitza durant quatre diumenges en format telemàtic.

El Curs de Nivell 0 és el curs Federatiu que substitueix l'antic curs d'iniciació i de Monitor. Aquest és un curs que no requereix de prova d'accés i que, en cas d'aprovar-lo, permet reconèixer tres assignatures del Bloc Específic del curs de 1r Nivell de Tècnic Esportiu en Basquetbol (en LOGSE).

CURS NIVELL 0

CURS NIVELL 0 +25

La realització d'aquests cursos queda supeditada a l'evolució del covid-19 i a les directrius que en cada moment marquin les autoritats competents. El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) es compromet a seguir les mesures més exigents per garantir la seguretat d'alumnes i professors/es. Uns dies abans de l'inici del curs, les persones inscrites rebran informació detallada amb estrictes protocols de prevenció que seran d'obligat compliment.

CARTELL NIVELL 0 SETMANA ESTIU 21.jpg

Seus confirmades

Barcelona

Girona

Santpedor

Granollers

Arenys de Mar

Tarragona

Altafulla

 

Seus pendents de confirmar

Lleida (setembre)


Inscripcions 

Per a poder-se inscriure al Curs de Nivell 0 cal:

  1. Efectuar la inscripció i el pagament mitjançant l'aplicatiu de l'FCBQ

  2. Enviar per correu electrònic a l'adreça tecnic@basquetcatala.cat la següent documentació:

  • DNI de l'alumne escanejat per davant i per darrere

 

La inscripció es pot fer també de forma presencial a la seu de la Federació Catalana de Basquetbol o en les diferents Representacions Territorials en horari d'atenció al públic.

Les inscripcions als cursos es tanquen quan s'acaben les places o una setmana abans de l'inici del curs.

Segueix-nos a:

Si 15 dies hàbils abans del curs aquest no disposa del nombre mínim d'inscrits, l'FCBQ procedirà a suspendre'l, comunicant-ho als inscrits i donant la possibilitat de retornar els diners o realitzar una altra opció