El Bàsquet Català, més viu que mai

Aquest Nadal el Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet ha organitzat un seguit d'activitats formatives i tècniques amb molt bona acollida per part de jugadors/es i entrenadors/es. El volum de participació i la qualitat de les activitats demostra que el Bàsquet Català està molt viu

 

 

TecniBàsquet Barcelona

 

El TecniBàsquet és un programa tècnic dirigit a jugadors/es i entrenadors/es. Durant 4 dies, més de 40 jugadors/es i 16 entrenadors van poder gaudir dels entrenaments de professionals d'alt nivell com Joan Carles Pie, Joan Rallo i Marc Calderon, que van realitzar sessions per la millora del joc de peus, tir, 1c1 a més de poder entrenar amb les pilotes intel·ligents.

 

Des de l'FCBQ volem agrair la participació de tots els participants, l'esforç i treball dels entrenadors, la direcció de la Santa Carrasco i la col·laboració del CE Montseny, AlimentArt i Blue Planet.

 

TecniKids Barcelona

 

El TecniKids és un programa tècnic dirigit a jugadors/es i entrenadors/es en edat d'escola de bàsquet o premini. Durant 4 dies, més de 50 jugadors/es van poder aprendre i divertir-se amb els entrenaments d'entrenadors experts en l'ensenyament del bàsquet en aquestes edats com Adrià Murciano, Albert Quílez i Álvaro Salinas.

 

Des de l'FCBQ volem agrair la participació de tots els participants, l'esforç i treball dels entrenadors, la direcció de l'Anna Busquet i la col·laboració del CE Montseny i Blue Planet.

 

Cursos de Nivell 0

 

Durant els dies de desembre i gener s'han impartit diferents cursos de Nivell 0 arreu del territori català (Badalona, Barcelona, Girona, Tarragona, Artés i Parets del Vallès). El Curs de Nivell 0 és el curs federatiu que, un cop aprovat, permet entrenar fins a Minibàsquet i pot reconèixer 3 crèdits del Bloc Específic de 1r Nivell i en aquesta edició de Nadal ha comptat amb més de 200 futurs entrenadors/es.

 

Des de l'FCBQ volem agrair el treball de tots els alumnes, a tot el professorat i al CB Parets, CB Artès, Ajuntament de Parets, Ajuntament d'Artés, Ajuntament de Badalona, Badalona Bàsquet Base, Escola Teresianes de Tarragona i als jugadors de l'AE Boet Mataró per la seva col·laboració en l'organització d'aquests cursos.

 

Cursos de Formació (1r Nivell Federatiu)

 

Durant els dies de desembre i gener s'han impartit diferents cursos de Formació (Nivell 1 federatiu) a Barcelona. Un cop aprovat el curs, permet entrenar fins a 3ª Catalana a excepció de les categories cadet i júnior preferent. En aquesta edició de Nadal ha comptat amb més de 50 entrenadors/es.

 

Des de l'FCBQ volem agrair el treball de tots els alumnes, a tot el professorat, a l'Escola Virolai i al CB Nou Esplugues per la seva col·laboració en l'organització d'aquests cursos.

Cursos de Categoria Sènior (2n Nivell Federatiu)

 

Durant els dies de desembre i gener s'ha impartit el curs de Categoria Sènior (Nivell 2 federatiu) a Barcelona. Un cop aprovat el curs, permet entrenar fins a Copa Catalunya. En aquesta edició de Nadal ha comptat amb un total de 24 entrenadors.

 

Des de l'FCBQ volem agrair el treball de tots els alumnes, a tot el professorat, a l'Escola Virolai i al CB L'Hospitalet per la seva col·laboració en l'organització d'aquests cursos, doncs els alumnes van presenciar un partit del prastigiós Torneig Júnior com a pràctica d'observació de joc

Campionat d'Espanya Cadet i Infantil de Seleccions Autonòmiques 

 

Catalunya, en categoria Cadet i infantil, va participar al Campionat d'Espanya Cadet de Seleccions Autonòmiques que es va dur a terme a Huelva del 3 al 7 de Gener. Tant en nois com en noies, van realitzar un excel·lent campionat, assolint la medalla d'or en categoria cadet femenina i infantil masculina, i la medalla d'argent en categoria cadet masculina i infantil femenina.

 

Des de l'FCBQ volem felicitar el treball de totes les persones que conformen els equips tècnics de les seleccions, del Javi Ezpeleta de premsa pel bon seguiment a nivell de fotos i xarxes socials, dels pares i mares dels jugadors/es per la col·laboració i de tots els clubs per facilitar el treball de les seleccions. Un dels grans èxits del Bàsquet Català

 

Tallers de formació a Girona, Balaguer, Torelló i Barcelona

 

Durant els dies de desembre i gener es van dur a terme a Balaguer, a la Representació Territorial de Girona, a Torelló i a Barcelona 20 tallers de formació amb 40 assistents a cada taller.

 

Des de l'FCBQ volem agraïr el treball de tots els alumnes, a tot el professorat, al CB Balaguer i CB Torelló, l'Escola Virolai de Barcelona, als jugadors i jugadores del Bàsquet Almeda i Grup Barna per la seva col·laboració en l'organització d'aquests tallers.

Cínics de formació a Olot i Esplugues de Llobregat

 

El passat dia 29 de desembre, la Federació Catala de Basquetbol, juntament amb el CB Olot, va organitzar el clínic de l'entrenadora Olga Vázquez. Els més de 30 inscrits van poder aprendre continguts sobre l'aplicabilitat del gest tècnic al joc.

 

També el dimarts 3 de gener, en el marc del Torneig Cadet d'Esplugues de Llobregat, la Federació Catalana de Bàsquet, juntament amb el CB Nou Esplugues, va organitzar dos clínics de formació a càrrec de Jorge Tarragona i Trifón Poch.

Els més de 70 assistents van poder aprendre continguts sobre els principis de joc arribant, exposats per l'entrenador del CB L'Hospitalet Jorge Tarragona i els conceptes defensius contra 4 jugadors oberts, explicat pel reconegut entrenador Trifón Poch.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/3