Exitosa trobada entrenadors - àrbitres

Barcelona, 28 d'octubre de 2014

Una cinquantena de tècnics van participar, aquest dimarts 28 d'octubre, en una nova activitat organitzada pel Comitè Tècnic juntament amb el Comitè d'Àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) oberta a tots els entrenadors d'equips que competeixen a la Regal Copa Catalunya, als Campionats de Catalunya de 1a Categoria, i als Campionats de Catalunya Júnior i Cadet Preferent.

 

La sessió va comptar amb la presència del President del Comitè d'Àrbitres,José Luís Garcia Vela, i la directiva del Comitè Tècnic, Josefina Pèlachs; així com també amb la participació del Director Tècnic de l'FCBQ, Xavi Rodríguez; el sots-director de l'Àrea de Formació, Joan Cortés; i el nou Assessor Tècnic del Comitè d'Àrbitres, Jordi Aliaga, acompanyat dels assistents tècnics Pilar Landeira i Josep Maria Olivares.

 

Durant l'activitat, en la que també estaven presents els coordinadors arbitrals de les diferents categories, es van tractar diferents punts amb el suport de vídeo com les noves regles per aquesta temporada 2014-15 o aspectes relacionats amb el criteri arbitral d'enguany.

 

La sessió també va comptar amb un torn obert de participació en el que els entrenadors presents van poder exposar les seves inquietuds i preocupacions. En aquest sentit es van arribar a diferents acords, sobretot el de potenciar el fet de disposar de vídeos i poder fer un treball més real i acurat.

 

Aquesta nova activitat, que és una magnífica ocasió de trobada dels entrenadors del Bàsquet Català per compartir i debatre tots aquells dubtes o qüestions que es plantegen en moltes ocasions a nivell dels temes relacionats amb l'arbitratge, va tenir una molt bona acollida i s'espera tingui certa continuïtat.

 

 

 

Fotos: Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)