Imatge_DiaEntrenador_5e.jpg

Preu i Inscripcions 

(clicar sobre l'opció desitjada)

Tots els assistents podran utilitzar l'aparcament de l'Hotel per un preu de 5€/dia.

Les inscripcions també es poden realitzar de manera presencial a la seu de l'FCBQ o a les Representacions Territorials en horari d'atenció al públic.

Programa

(clicar sobre la imatge)

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitza la cinquena edició del Dia de l'Entrenador, una jornada festiva i formativa per trobar-nos tots els entrenadors i entrenadores de bàsquet, des d'escola de bàsquet fins a l'alt rendiment, que es celebrarà el proper diumenge 16 de juny a l'Hotel Catalonia Plaza (plaça Espanya, 8. Barcelona)

FINALISTES.png
cartell_cinquè_dia.PNG

PONENTS ITINERARIS (002).jpg

L'Hotel Catalonia Barcelona Plaza serà l'escenari d'una nova jornada festiva i formativa oberta a tots els entrenadors i entrenadores.

Organitzada pel Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), la jornada estarà oberta a tots els entrenadors i entrenadores de bàsquet des d'Escola de Bàsquet fins a Sènior d'alt rendiment. La jornada, que tindrà lloc el proper diumenge 16 de juny a l'Hotel Catalonia Barcelona Plaza (Plaça Espanya, 8), es convertirà de nou en un espai de trobada on es realitzaran múltiples i sorprenents activitats.

 

Aquesta edició serà especial ja que suposarà el 5è aniversari d’una de les activitats més entranyables de la temporada. Enguany volem vertebrar el Dia de l’Entrenador a través de quatre Itineraris: Bloc Directe, Defensa, Joc per Conceptes i Tir.

 

La jornada s’iniciarà amb Els Quatre Quarts de Piti Hurtado. A mode de partit, Piti Hurtado (entrenador professional i comentarista NBA a Movistar+) analitzarà durant quatre quarts de 10 minuts conceptes que posteriorment es tractaran en els Itineraris.

 

Acte seguit, la primera franja formativa respecte els itineraris s’iniciarà amb el 2x1 Ponències. Seran dues xerrades de 35 minuts cada una, on s’exposaran idees vers la temàtica de joc escollida. Els ponents s'aniran comunicant a mesura que vagin acabant les diferents competicions.

 

A continuació es donarà pas als espais Compartint. Espais destinats a debatre sobre diferents temàtiques respecte a cadascun dels itineraris.

 

Per la tarda es reiniciarà l’activitat amb l’Entrega de Premis als millors entrenadors i entrenadores de cada categoría.

 

Una vegada finalitzada l’entrega de premis, donarem pas a Taula Rodona - El paper de l’entrenador en altres esports.

 

Escoltarem l’opinió respecte la figura de lʼentrenador des del punt de vista d’esportistes dʼelit. En una interessant taula rodona conduida per Xavi Ballesteros coneixerem com d’important és l’entrenador en altres disciplines esportives.

 

Posteriorment, i com a acte final, conclourem el Dia de l’Entrenador amb Xavi Pascual a tota pista. 

 

Xavi Pascual (ex entrenador del F.C.Barcelona i Panathinaikos) comentarà diferents situacions tècnic tàctiques. A més, el tècnic de Gavà donarà resposta a totes aquelles preguntes de caire esportiu que els assistents al Dia de lʼEntrenador hagin fet en el formulari que sʼhaurà dʼomplir un cop feta la inscripció.

larrybird-2.jpg
160511143151_instagram_nuevo_logo_640x36
41110712820_b8b75461a2_o.jpg
41994608875_113567327e_o.jpg

#DiaEntrenadorBQ

41084468600_fd24c2d57b_o (1).jpg