El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitza la tercera edició del Dia de l'Entrenador, una jornada festiva i formativa per trobar-nos tots els entrenadors i entrenadores de bàsquet, des d'escola de bàsquet fins a l'alt rendiment, que es celebrarà el proper diumenge 11 de juny a l'Hotel Catalonia Plaza (plaça Espanya, 8. Barcelona)

9:30h Acreditació amb dinar Acreditació sense dinar No es garanteix a qui s'inscriu posteriorment al 6 de juny que pugui escollir itinerari

press to zoom

10h Inici de la Jornada a càrrec de Toti Mumbrú (Gerent FCBQ), Salvador Chiva (President Comitè Tècnic FCBQ) i Xavier Rodríguez (Director Tècnic FCBQ)

press to zoom

Preu i Inscripcions 

(clicar sobre l'opció desitjada)

Programa 

Les inscripcions també es podran realitzar de manera presencial a la seu de l'FCBQ o a les Representacions Territorials en horari d'atenció al públic.

Tots els assistents podran utilitzar l'aparcament de l'Hotel per un preu de 5€/dia.

10:30 inici de les activitats per itineraris. Tots els inscrits han d'escollir un itinerari en el moment de la inscripció. En cada itinerari hi ha clínics de formació i grups de treball on es compartirà i debatrà sobre les temàtiques escollides, sempre tenint en compte la tasca i coneixements de l'entrenador/a com a nucli central del dia.

Interacció i millora específica de les capacitats del jugador. Debats sobre aprenentatge, entorn i tècnica individual del jugador/a.

press to zoom

Gestió dels coneixements, recursos, formació i creixement de l'entrenador/a. Debats sobre retribucions, codis deontològics, associacionisme i actualització.

press to zoom

Gestió de grups, tàctica i estratègia. Debats sobre competició, reglaments i qüestions tàctiques.

press to zoom

Exposició de diferents accions de club i creació de línia metodològica. Debats sobre reglament, esperit de pertinença, entorn i recursos humans.

press to zoom

14:15 DINAR (veure menú)

15:45h Xerrada final de cadascun dels itineraris i per part d'un entrenador o professional referent en la temàtica escollida.

press to zoom

17:15h Preguntes sobre totes les matèries que els entrenadors considerin oportunes, formulades en directe a través de votacions electròniques.

press to zoom

18:30h Visionat en directe de la 1ª part del 2n partit de la Final ACB entre el Real Madrid i el Valencia Basket, amb els comentaris en directe d'alguns dels entrenadors assistents.

press to zoom

19:15h Premis als millor entrenadors per categories votats pels propis entrenadors/es. El periode de votació estarà actiu fins el proper 31 de maig.

press to zoom

19:30h Visionat en directe de la 2ª part del 2n partit de la Final ACB entre el Real Madrid i el Valencia Basket, amb els comentaris en directe d'alguns dels entrenadors assistents.

press to zoom

20:30h Acte de cloenda del 3r Dia de l'Entrenador per part de Xavi Rodríguez, Director Tècnic de l'FCBQ.

press to zoom

#DiaEntrenadorBQ

Imatges Dia de l'Entrenador 2017 (FCBQ)