Segueix el dia a dia als Campus de l'FCBQ

En aquest espai podeu trobar totes les cròniques dels nens i nenes del Campus de Tortosa 2.

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a campus@basquetcatala.cat

Dia 6 de juliol:

Hola papes i mames,

 

Avui ha sigut un dia de campus diferent: ha vingut el Kim de la Federació i hem entrenat amb pilotes intel·ligents que anaven amb una tablet, i també amb llums de colors especials per treballar l'agilitat. Ha sigut molt divertit i hem aprés molt!

Després de l'entrenament d'avui, hem anat a la piscina. Avui no feia molt de sol però feia calor igualment. Hem dinat i llavors ens han donat la roba del Campus i ens hem fet les fotos oficials, el que ens ha deixat amb la meitat del temps de migdiada...  Després, a la tarda, hem intercanviat les competicions i hem fet el 3c3 a la tarda i després de piscina i sopar, el 5c5. Ha sigut molt guai jugar un partit de bàsquet a la nit!

 

Ara ja hem acabat tot i estem a punt d'anar a dormir, que el dia ha sigut molt llarg i  tenim molta son!!


Bona nit! fins aviat!

Dia 5 de juliol:

Bona nit mames i papes,

 

ja som a la meitat del campus i això comença a posar-se guay. Avui hem fet entrenaments de passades i també de finalitzacions. Segueix fent molta calor a les pistes i es fa dur entrenar però ens agrada igualment i ens mullen molt tot el rato. Després a la piscina hem posat musica mentres ens banyavem. S'està molt bé però l'aigua està una mica freda. Hem dinat i hem fet la siesta, que ja comença a ser necessària i moltes ens hem dormit i tot. Després hem fet la competició de 5x5 i hem tornat a la piscina. Ara ja estem a punt de sopar i esperant per la gimcana d'aquesta nit. 

 

Molts petons i abraçadesss!!

Dia 4 de juliol:

Hola papes i mames!

Avui ens ho estem passant molt bé. Aquest matí ens han despertat amb música i hem esmorzat d'allò més bé. Després hem fet la primera sessió amb el nostre grup d'entrenaments. Hem treballat com millorar el rebot i la sortida de contraatac. Nosaltres hem estat a una de les pistes d'Extraradi on per sort havia una mica d'ombra! Hem anat a la piscina a banyar-nos i refrescar-nos després de tanta calor. Després de la piscina hem tingut una mica de temps lliure abans de dinar, que per cert avui estava bastant bé. Tot just després hem anat a descansar al llit, i hem fet el primer partit de la competició del 5x5. Com que anem en diferents equips, algunes hem guanyat i altres no jeje. Ara estem a punt de sopar i preparar-nos per jugar el 3x3 d'aquesta nit. 

 

Ens ho estem passant fantàsticament. Una abraçada i molts kisses!

Dia 3 de juliol:

Hola papes i mames!!

Avui ha estat el primer dia del Campus i ha anat molt bé! Després de despertar-nos i esmorzar, hem començat els primers entrenaments, en els quals ens han fet una avaluació inicial per veure el nostre nivell i fer els grups d'entrenament.

Al cap d'una hora i mitja de dur entrenament a ple sol ens hem guanyat la piscina, on ens hem relaxat i refrescat!

Seguidament hem dinat i hem fet la "siesta". Més tarda, a l'hora del lleure, hem decidit els equips de 3x3 i hem iniciat les competicions d'escacs i ping-pong.  Ja  a la tarda hem tornat a entrenar i hem tornat a la piscina. I ara anem a sopar. 

 

Molts records!!!

  • Twitter - White Circle