Segueix el dia a dia als Campus de l'FCBQ

En aquest espai podeu trobar totes les cròniques dels nens i nenes del Campus de Tortosa 1.

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a campus@basquetcatala.cat

Dia 1 de juliol:

Avui ha estat l’ultim dia de campus, pel matí hem fet un entreno de tir i acabat les competicions de 3x3 que ja haviem començat un alter dia pero que no vam poder fer per culpa de la pluja. A continuación hem anat a la piscina.

Per la tarda hem jugat les finals del 5x5 juntament amb els All-Stars. Ens hem dutxat, i després de sopar ens hem arreglat per la festa d’aquesta nit, molt especial per tota la generació del 2000, que ha sigut la seva última nit de campus després de tants anys junts. En aquesta festa han entregat premis de diferents categories i els veterans han donat unes cintes als monitors pel seu treball realitzat.

 

Francesc Casajust i Mònica Giner

Dia 30 de juny:

Berta, Claudia, Júlia V. Avui escriurem les NENAS.

 

Ens hem llevat a les 9:00h, una mica més tard del normal. A les 10:00h hem començat els entrenaments i hem entrenat durant 2 hores. Ha sigut una mica diferent ja que ha vingut el Quim i ha organitzat dos estacions, una amb llums i l’altra amb pilotes intel·ligents.

Seguidament hem anat a la piscina, hem dinat i hem fet migdiada fins l’hora del lleure. Al lleure ha estat molt divertit ja que hem fet partits amb els entrenadors. Després hem fet les competicions de 5x5 . més tard hem anat a la piscina i ens ha servit per refrescar-nos ja que feia molta calor. Després de la piscina hem sopat i finalment l’activitat de nit , que avui era un “TALENT SHOW”. Ens hem divertit molt. Quan s’ha acabat hem anat a dormir.

Dia 29 de juny:

Monica Giner, Clàudia Torner, Clara Buetas.

 

Avui, un cop més ens hem despertat amb música, ens hem vestit i hem anat a esmorzar. Havent esmorzat, ens han donat els nous equipatges del campus d’aquets any i ens hem fet les fotos oficials. Tot seguit hem anat a la piscina a refrescar-nos per després fer el primer entreno del dia. Després de la sessió d’entrenament i de la dutxa hem anat a dinar.

Avui a la tarda ha sigut més de recuperació. Al lleure uns hem fet uns partits de ping-pong i altres un torneig d’escacs i si en eliminaven anàvem a jugar una “pachangueta” amb els monitors hi ha estat molt bé.

Després de berenar hem seguit amb el partit contra els monitors i tot seguit hem anat a refrescar-nos a la piscina. Hem anat a sopar i com a activitat de nit hem fet la gimcana bruta i ha sigut molt divertit.

Dia 28 de juny:

Bon dia Tortosa! Avui ens hem despertat amb un molt bon dia i música. Després d’esmorzar ens hem preparat per fer un entrenament de tir durant 45 minuts, i en acabat, hem marxat a gaudir de la piscina.

A continuació hem realitzat l’entrenament diari, que avui s’ha dividit en 4 fases: bot, tir, 1x1 i defensa. Malgrat la calor i el cansament acumulat, hem aconseguit fer una bona sessió.

A la tarda, la pluja no ens ha impedit dur a terme la competició de 5x5. Aquests partits, ens serveixen per conèixer gent d’altres grups d’entrenament I també altres monitors.

Per finalitzar el dia, hem disputant un 3x3 mixte nocturne, amb música de fons, un aire que incitava a jugar, i un molt bon ambient de bàsquet i d’estiu.

 

Paula Pascual, Marta Castillo i Mònica Giner 

Dia 27 de juny:

 

Eudald Safont i Mònica Giner.

 

Bon dia, el segon dia de campus ha començat amb un petit entrenament de tir, amb un sol radiant.

Seguidament hem anat a fer un bany a la piscina on ens hem refrescat tots una mica. Després hem tornat a la les pistes on hem fet un entrenament per estacions.

A la tarda, teniem previst una activitat on la pluja ens ha jugat una mala pasada i hem aprofitat per fer estiraments de cames i recuperar-nos.

Després de soar els entrenadors ens han organitzat un joc de pistes basat en el misteri de l’antic seminari de Tortosa.

Dia 26 de juny:

Monica Giner, Sara Vidal, Ariandna Gispert, Berta Torner, Claudia Turner, Clara Buetas

Avui, el primer dia de campus, després d’esmorzar hem fet un entreno de tir. Seguidament hem anat a la piscina i, per últim hem tornat a fer un entrenament.

Després de dinar hem fet una hora de migdiada hem fet una hora de lleure on hem parlat per grups de películes de bàsquet, per demar fer una activitat.

Quan això ha acabat, hem tornat a entrenar per acabar de mirar el nivell dels grups. Després hem tornat a la piscinia i després de sopar hem jugat un 4x4 mixte.

  • Twitter - White Circle