Segueix el dia a dia als Campus de l'FCBQ

En aquest espai podeu trobar totes les cròniques dels nens i nenes del Campus de l'Hospitalet de l'Infant

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a campus@basquetcatala.cat

Dia 30 de juny:

Ultim dia de Campus, el cansasi es nota però hem volgut gaudir fina l'ultim moment els entrenaments, la platja i les competicions finals, al vespre hem fet festa i entregade premis i ara anem a dormi per dema fer una bona cloeda de Campus! 

 

Santiago tellez, Albert Rueda, Xavi angulo, Biel Gavilan, Jan Lopez, Bruno alocen, Kiril , Arnau Fito, SANTI puiggene, adria pedros, Daniel Gonzalez 

Dia 29 de juny:

Avui hem entrenat amb pilotes intalligents, i un led! Al matí ha sigut tipus entrenament i a la tarda competicions amb els aparell tecnologics sòn molt xulos. A la nit hem fet cinema, REBOTE la pelicula, molts divertida. 

Dia 28 de juny:

"Avui hem fet un dia super diferent, hem fet un Jocs Olimpics a la Platja, ha sigut impressionant tenim uns cubells amb gel i aigua freda com el jugadors professionals, a la tarda i fins ara hem fet competicio de 3x3 on els equips els vem fer nosaltres, hem sopat al pavello amb um picnic de 2 bocates i aigua i poma!

 

El dia al reves ha sigut impressionant.  Ara a descansar Bona Nit!!  

 

-Berta Alcala, Queralt Barrau, Paola Martinez, Ester Rosa, Jana Nogues, Aitana Garcia, Ander claros, roger gil, Bernat Grasa , bernat Morales eimantad Vaikasas, arnau caballe, Miquel surtoca abdo coll, pol Coll-

Dia 27 de juny:

Avui hem fent entrenament com els altres dies! I despres hem anat a la platja on hem fet competicions de castells de sorra. A la tarda hem fet competicions separades nois i noies un 3x3 diferent de la resta de dies! Ara hem acabat amb un joc de nit amb diferent proves que ens ho hem passat genial! 

 

Ariadna Sendra, Aina Canosa, Noa Ral, lena Rober, Clara Domenech, berta Collado, Sara Alonsa, Clara Ara, jana planas, meritxell Esteva, Aina Casanovas, Laura Vacas, Nayara Muńos, Carla Pairó, Tatiana Llampanyas, amaya Molina, Alba Solà

Dia 26 de juny:

"Avui ens hem llevat hem anat a entrenar. després hem anat a la Platja, que com era dilluns hi havia molt poca gent i estavem molt comodes, hem fet castells de sorra amb els monitors, ha estat molt divertit.Avui hem començat l'activitat de Valors, on haurem de fer com un anunci parlant de bàsquet invisible i Valor!  Ha la tarda hem fet competicions individuals i colectives!! I hara hem fet un Joc de nit xulissim entre Grups guineus-escorçons-gallines! Un dia genial!! Amb moltes activitats i poca Calor per poder fer-les Agust!!"

Ivet Calaza, Laia Oliva, Noemí Cazorla, Jana Llopart, helena Muñoz, Berta Morales, Mariona Masegú, Ńúria masdemont, jana Claramunt, Marina Pala i Mariona Serramalerra.

Dia 25 de juny:

"Avui ha sigut el primer dia complet de Campus, hem fet un entrenament, i després hem anat a la platja, on ens han explicat les normes i poder banyar-nos amb tranquilitat.

 

A la tarda hem començat amb les competicions amb equips Mitxes on ja ens mig coneixiem tots gràcies al Joc de Nit de coneixeça de la primera nit.

 

De moment no esta fent molta calor així que estem Gaudint a tope del Campus!"

 

Tiago Alarcon, Hugo Arpio, Pablo Vazquez, Asier Ferrer, Alex Enfedque, Pau Roig, Marc Bover, Arnau Escrig, 

 

Bona Nit

IMG_7506
IMG_7585
IMG_7606
IMG_7446
IMG_7461
WhatsApp Image 2017-06-28 at 15.32.05
WhatsApp Image 2017-06-28 at 15.29.09
IMG_7270
IMG_7225
IMG_7205
IMG_7165
IMG_7186
IMG_7150

Canal de la Televisió de Vandellòs