Segueix el dia a dia als Campus de l'FCBQ

En aquest espai podeu trobar totes les cròniques dels nens i nenes del Campus de Berga 2.

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a campus@basquetcatala.cat

Dia 7 de juliol:

Hola pares,

 

Estem acabant el campus i, encara que estem cansats, no volem que s'acabi. Avui el dia ha començat amb la competició d'1c1 i a la tarda hem fet el torneig intergalàctic. Hem jugat amb equips barrejats tots els nens del campus i al final hem jugat contra els monitors.

 

Demà és l'últim dia sencer de campus i ens han explicat que farem moltes coses i a la tarda visitarem el centre de Berga.

 

Fins aviat!

 

Grup de mini mixte

Dia 6 de juliol:

Hola mares,

 

Estem emocionats amb el final de campus. Avui hem fet entrenament de tir però a la tarda hem fet una excursió sorpresa. Ens ha encantat veure Berga des del castell. Al sopar hem fet la millor bústia i sembla que hi haurà un gran ambient a la discoteca del dissabte. Hem cantat amb molta empenta les cançons del campus.

 

Demà farem competicions d'1c1 i finalitzacions però a la nit es decidirà qui és el campió de la galàxia.

 

Ens ho passarem genial.

 

Grup min mixte

Dia 5 de juliol:

Hola mares,

 

Avui hem fet un dia ple de competicions. Al matí hem començat la de 3c3. Les finals les farem divendres. A la tarda hem fet una competició per aconseguir récords amb algunes habilitats que ens han ensenyat els monitors.

 

A la nit hem fet una gimcana clàssica i ens ho hem passat molt bé.

 

Demà farem tir durant tot el dia i sembla que tornarà a fer bon dia i podrem anar a la piscina.

 

Fins aviat!

 

Grup de mini mixte

Dia 4 de juliol:

Bon dia,

 

Avui ha estat el dia més calorós del campus. Per sort, hem fet piscina al matí i a la tarda i no volíem sortir de l'aigua. Hem fet entrenaments de passada al matí i de contraatac a la tarda. També ha vingut un monitor amb uns aparells que feien llum i ens ha fet exercicis que mai no havíem fet en un entrenament. Estem molt cansats però contents perquè ens han felicitat per l'entrenament.

 

Demà comencem les competicions. Ja en teníem ganes. També ha aparegut la bústiai ens ha encantat poder escriure-hi notes. Hem fet la bandera al joc de nit i ha estat divertidíssima. 

 

Bona nit!

 

Grup de Preinfantil masculí 1

Dia 3 de juliol:

Hola pares,

 

Avui ha estat un llarg dia de campus. A la nit ens semblava que portàvem més de dos dies. Hem treballat el bot a l'entrenament del matí i el joc de peus a la tarda. Ha fet molta calor i ens hem banyat a la piscina tant al matí com a la tarda.

 

A la nit hem fet un joc de pistes i hem anat a dormir perquè demà ens han dit que serà un dia intens i ple de sorpreses.

 

Bona nit!!

 

Grup de Premini mixte

  • Twitter - White Circle