Segueix el dia a dia als Campus de l'FCBQ

En aquest espai podeu trobar totes les cròniques dels nens i nenes del Campus de Berga 1.

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a campus@basquetcatala.cat

Dia 1 de juliol:

 

Hola mares,

 

Avui ha estat l'últim dia sencer de campus. Hem fet de tot: Primer un torneig de 5c5. Després hem anat a la piscina i hem pogut arribar a l'alberg abans que es posés a ploure. A la tarda també ha plogut a estones però hem pogut jugar una gimcana i també hem pogut fer una visita per la part antiga de la ciutat de Berga.

 

A la nit han repartit premis i obsequis per als guanyadors de competicions de tir, 3c3 i 5c5 i després hem fet discoteca.

 

Fins demà, una abraçada!!

 

Grup infantil femení

Dia 30 de juny:

Benvolguts pares i mares,

 

Avui ens hem aixecat amb força fresca.Tot i que el dia no acompanyava hem pogut arribar al pavelló sense problemes. Hem fet l'últim entrenament i hem repassat una mica del que hem fet en cada sessió del campus.

 

A la tarda hem fet una olimpiada d'habilitats i ara estem preparant el joc final. Aquesta nit per fi sabrem si la llum o la foscor aconsegueixen dominar la galàxia de Berga Wars.

 

No volem que s'acabi el campus.

 

Una abraçada.

 

Grup Infantil masculí

Dia 29 de juny:

Hola mares,

 

Avui ha estat el millor dia de campus. Al matí hem fet entrenament de tir i a la tarda hem intentat veure les millores a les competicions. El Sergio i el Jordi són molt bons monitors perquè ens ensenyen cada dia coses noves a l'entrenament. Avui els hem donat les gràcies a la bústia del campus.

 

Només ens falten dos dies per acabar el campus i, si tots els dies són com avui, segur que el trobarem a faltar quan s'acabi.

 

Una abraçada

 

Grup Mini Queralt

Dia 28 de juny:

Hola pares,

 

Avui ha estat un dia molt intens. Ha plogut alguns cops i només hem pogut anar a la piscina al matí. Ens ha encantat l'entrenament de joc sense pilota i les finals del 3c3 que hem fet a la tarda.

 

A la nit hem fet una gimcana molt divertida, tot i que feia una mica de fred. Aquesta nit segur que ens taparem.

 

Fins aviat!

 

Grup d'Infantil femení

Dia 27 de juny:

Hola món,

 

Avui ens ha visitat en Quim, un entrenador que ens ha ensenyat alguns exercicis i jocs amb llums i una pilota inteligent. Ha estat un dia molt divertit perquè també hem començat la competició de 3c3, que durarà tres tardes. Com que ha fet bon dia i calor hem pogut anar dos cops a la piscina. A la nit jugarem al joc de la bandera per intentar guanyar punts per al nostre esquadró.

 

Bona nit!!

 

Grup Mini Pedraforca 

Dia 26 de juny:

El primer dia de campus ha estat molt intens. Com que al matí ha plogut, hem aprofitat per fer tallers, enlloc d'anar a la piscina. Ja teníem ganes d'entrenar amb els nostres grups i avui ja hem sabut quins seran els nostres monitors.

 

El dinar era molt bo perquè hi havia espaguetis. A la tarda hem aconseguit anar a la piscina i l'aigua estava una mica freda.

 

El joc de nit ha estat molt divertit perquè ens ha tocat trobar els monitors que havien amagat els nostres escuts.

 

Una abraçada.

 

Infantils masculins.

  • Twitter - White Circle

Gràcies a les

Gràcies als

visitants

visites