Des de la banqueta - Selecció Espayola U18

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà, dimarts 30 de març a les 20h, un nou 'Des de la banqueta'. Aquest atrevit format de formació permetrà veure en directe un entrenament de la selecció espanyola U18 femenina. La sessió comptarà amb les intervencions de Bernat Canut, seleccionador i entrenador del Cadí La Seu; José Ignacio Hernández, responsable de seleccions de la Federació Espanyola (FEB); Maribel Piñar, entrenadora del CD Tear Granada; i David Muñoz, entrenador superior.

 

La formació inclourà una introducció per part del seleccionador, el seguiment de l'entrenament amb els comentaris en directe del seleccionador i dels seus ajudants i un torn de preguntes final amb el cos tècnic i el responsable de seleccions de la FEB.

 

Permetrà convalidar tres hores del programa de pràctiques. El preu serà de 10 euros i el seguiment es farà a través de la plataforma Zoom.

A qui va dirigit el clínic?

 

  • A totes les persones interessades en la seva formació continuada

  • A tots els alumnes del programa de pràctiques dels Curs de Formació, Curs de Categoria Sènior, Cursos de 1r i 2n Nivell de Tècnic Esportiu en Bàsquet i Curso de Entrenador Superior (FEB). El clínic valida tres hores del programa de pràctiques.

 

On es durà a terme el clínic?

 

El clínic es durà a través de la plataforma ZOOM (certificat pràctiques)

  • Dia i hora: dimarts 30 de març 20:00 a 21:30h

  • Partit: Entrenament Selecció Espanyola U18 Femenina

  • Ponents: Bernat Canut (Seleccionar U18 i Entrenador Cadí La Seu - LF Endesa) , Maribel Piñar (Ajudant U18 i Entrenadora CD Tear Granada - LF2), David Muñoz (Ajudant U18 i Entrenador Superior amb experiència a LF Endesa) i José Ignació Hernández (Responsable de Seleccions FEB)

.

BQ TALKS dES DE LA BANQUETA U18.png

Preu i Inscripcions

 

  • Els assistents que vulguin certificat d'assistència per validar hores del programa de pràctiques dels cursos de formació hauran d'abonar la quantitat de 10€ pel clínic en l'aplicatiu d'inscripcions de l'FCBQ i demar-lo a tecnic@basquetcatala.cat

Normativa

 

  • En el nom d’usuari que es mostri haurà de ser el vostre Nom i Cognom. A l’opció “Renombrar” el podeu modificar.

  • Un cop entris heu d’apagar el micròfon. La càmera haurà d’estar sempre encesa.

  • Un cop passats 10 minuts de l’hora d’inici  podreu accedir al clínic però en cap cas podreu validar les hores del pràcticum.

  • Per tal de validar les 3 hores del clínic haureu d’estar presents des de l’hora del començament fins que el ponent el doni per finalitzat.