Seleccions Catalanes

L´ FCBQ compta amb 6 seleccions catalanes de formació distribuïdes per categories, que participen en competicions oficials (Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques) i que són:

 

  • 2 seleccions Minis (femenina i masculina)

  • 2 seleccions Infantils (femenina i masculina)

  • 2 seleccions Cadets (femenina i masculina)

 

A més d'aquests equips oficials, també al llarg de l'any i des de l' FCBQ, es treballa amb seleccions que participen a diferents tornejos amistosos, nacionals i internacionals. Aquestes seleccions són les Mini de primer any (femenina i masculina), Pre-infantil (femenina i masculina) i Cadets de primer any (femenina i masculina)
 

Per altra banda, des del Comitè Tècnic i durant tota la temporada, es realitzen Trobades amb les diferents seleccions territorials (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona), en les categories Pre-Infantil, Infantil i Cadet de primer any.

A més, i ja durant l’estiu, tenen lloc els Campus de Seleccions, a on es du a terme un treball previ per a definir les seleccions catalanes de categoria Infantil i Cadet que competiran als propers Campionats.

 

 

Clicant a sobre de cada fotografia s'accedeix a la relació de jugadors/es de les seleccions que han competit als Campionats d'Espanya d'Autonomies durant la Temporada 2018/2019.

Temporada 2018/2019