Segueix el dia a dia als Campus de l'FCBQ

En aquest espai podeu trobar totes les cròniques dels nens i nenes del Campus de Sant Jaume d'Enveja 1.

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a tecnic@basquetcatala.cat

Dia 1:

Avui ha estat el primer dia sencer al campus de Sant Jaume d'Enveja i hem treballat de valent! El bàsquet i l’aigua han estat els protagonistes de la jornada. Per acabar el dia, hem fet una gimcana amb tota mena de proves.

Dia 2:

Dia 2 de campus a Sant Jaume d'Enveja. Segueix el bàsquet, l’aigua i els jocs de nit. Avui gallines guineus i escurçons, un joc de pillar molt divertit, amb haka per equips inclosa.

 

 

Dia 3:

Avui el protagonista ha estat el 3c3, amb competicions tant nois com noies. A més, el nostre fisioterapeuta  Ramon Sureda els ha donat consells sobre salut i bàsquet invisible.

Dia 4:

Ha arribat el dia al revés. Jocs d’aigua al matí i competicions de nit al pavelló. Fins hi tot hem sopat allà. Ha estat genial

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dia 5:

 

Avui la calor es nota força així que hem gaudit d’un dia més relaxat. Matí d’entrenaments, tarda de jocs a la fresca i al vespre tornen les competicions.

Dia 6:

Encarem la recta final del campus amb la mateixa energia que el vam començar. Hem celebrat l’última nit amb una festa a la discoteca.

Dia 7:

​Hem donat inici a l'entrenament obert a les famílies. Moment per aplicar tots aquells coneixements apressos al llarg de la setmana.

  • Twitter - White Circle