Segueix el dia a dia als Campus de l'FCBQ

En aquest espai podeu trobar totes les cròniques dels nens i nenes del Campus Seleccions de Cunit.

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a tecnic@basquetcatala.cat

Dia 1:

 Els jugadors i jugadores infantils, que es troben a Cunit, aprofiten el matí de pista per consolidar hàbits d'entrenament. Per la tarda, hem traslladat els aprenentatges al joc real.

Dia 2:

A Cunit seguim sumant bones sessions d’entrenament, encaixant les peces del trencaclosques per construir la nostra identitat. A la tarda seguim amb competicions de 3c3 els nens i de 5c5 les nenes.

 

 

Dia 3:

A Cunit els grups cada cop estan més units i cohesionats, gràcies a les activitats especials durant la sessió de descans i als moments de convivència viscuts. Tot això es nota a pista on cada dia es veu com van assimilant els objectius programats.

Dia 4:

A Cunit les seleccions segueixen avançant en el treball matinal. A la tarda es juguen les fases finals del les competicions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dia 5:

 

Recta final del Campus de seleccions, al matí últimes sessions d’entrenament i a la tarda màxima emoció a les finals de les competicions per equips.

Dia 6:

Tanquem els entrenaments de seleccions, satisfets de la feina realitzada i molts agaraïts a les families per la confiança. 1,2,3...... CA-TA- LU- NYA!!!

  • Twitter - White Circle

Gràcies a les

visites

Gràcies als

visitants