CLÍNICS DE BUTXACA

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) posa en marxa els Clínics de Butxaca, una iniciativa del Comitè Tècnic amb la qual pretén adaptar la seva Formació Continuada a la situació de confinament que estem vivint aquests dies. Dues vegades per setmana, cada dimarts i cada dijous a les 19 hores, es programarà un clínic on-line de 30 minuts de durada que es podrà seguir des de casa a través de l'Instagram Live del Comitè Tècnic.

CARTELL_CLÍNIC_DE_BUTXACA_I__DEF.png

Aquests Clínics de Butxaca s'estructuraran de la següent forma. Un entrenador o entrenadora de prestigi realitzarà una xerrada de 15 o 20 minuts i després els assistents virtuals disposaran de 15 minuts més per realitzar les preguntes o demanar els aclariments que considerin necessaris. Els dos primers ponents seran Pol Velázquez (dimarts 31 de març) i Jaume Ponsarnau (dijous 2 d'abril). Velázquez, tècnic ajudant de la selecció catalana masculina de minibàsquet i cap de centre d'un PDP, parlarà sobre 'Com entrenar el pas zero'; mentre que el tècnic català del València Basket farà una xerrada sobre 'La selecció de tir'.

Una vegada finalitzat cada Clínic de Butxaca, el vídeo de la sessió es podrà recuperar a través del canal de YouTube del Comitè Tècnic. És precisament en aquesta plataforma on els nens i les nenes del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) estan tenint la possibilitat de visualitzar un vídeo setmanal amb pràctics exercicis per poder fer des de casa mentre dura el confinament.

A qui va dirigit el clínic?

 • A totes les persones interessades en la seva formació continuada

On es durà a terme el clínic?

 

Els Clínics tindran lloc a l'Instagram Live del Comitè Tècnic             @fcbqtecnic

 • Clínic : Com entrenar el pas 0

  • Dia i hora: dimarts 31 de març, de 19.00h a 19.30h.

  • Ponent: Pol Velázquez (Cap de Centre PDP i Entrenador Ajudant de la Selecció Catalana Mini) 

 • Clínic : Selecció de Tir

  • Dia i hora: dijous 2 d'abril, de 19.00h a 19.30h.

  • Ponent: Jaume Ponsarnau (Entrenador ACB i Eurolliga. Valencia Basket Club) 

Instagram_icon-icons.com_66804 nuevo.png

#JoEmQuedoACasa   #BàsquetMaiPara