CLÍNICS DE BUTXACA

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) posa en marxa els Clínics de Butxaca, una iniciativa del Comitè Tècnic amb la qual pretén adaptar la seva Formació Continuada a la situació de confinament que estem vivint aquests dies. Dues vegades per setmana, cada dimarts i cada dijous a les 19 hores, es programarà un clínic on-line de 30 minuts de durada que es podrà seguir des de casa a través de l'Instagram Live del Comitè Tècnic.

Cartell_Clínic_de_Butxaca_Montse_I_Jord

Aquesta edició ja té ponents per a la segona setmana dels Clínics de Butxaca, una iniciativa del Comitè Tècnic que pretén adaptar la seva Formació Continuada a la situació de confinament que estem vivint aquests dies. Montse Gallegos (dimarts 7 d'abril, 19h) i Jordi Fernández (dijous 9 d'abril, 19.30h) agafaran el relleu. Gallegos, entrenadora ajudant de la Selecció Catalana Cadet Femenina, cap de centre de PDP i preparadora física, donarà 'Idees per a integrar la Preparació Física dins de la pista en categories de formació'; mentre que Fernández, entrenador ajudant dels Denver Nuggets, parlarà sobre 'El treball de millora individial amb jugadors NBA aplicat al nostre bàsquet'.

Una vegada finalitzat cada Clínic de Butxaca, el vídeo de la sessió es pot recuperar a través del canal de YouTube del Comitè Tècnic. És precisament en aquesta plataforma on els nens i les nenes del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) estan tenint la possibilitat de visualitzar un vídeo setmanal amb pràctics exercicis per poder fer des de casa mentre dura el confinament.

A qui va dirigit el clínic?

 

 • A totes les persones interessades en la seva formació continuada

On es durà a terme el clínic?

 

Els Clínics tindran lloc a l'Instagram Live del Comitè Tècnic             @fcbqtecnic

 • Clínic : Idees per a integrar la Preparació Física dins de la pista en categories de formació

  • Dia i hora: dimarts 7 d'abril, de 19.00h a 19.30h.

  • Ponent: Montse Gallegos (Preparadora física, Cap de Centre PDP, Entrenadora Ajudant de la Selecció Catalana Cadet Femenina. 

 • Clínic : El treball de millora individial amb jugadors NBA aplicat al nostre bàsquet

  • Dia i hora: dijous 2 d'abril, de 19.30h a 20.00h.

  • Ponent: Jordi Fernández (Entrenador Ajudant Denver Nuggets - NBA) 

Instagram_icon-icons.com_66804 nuevo.png

#JoEmQuedoACasa   #BàsquetMaiPara