Campus d'Estiu

TecniBàsquet i TecniKids

Com cada any l’FCBQ, mitjançant el seu Comitè Tècnic, organitza tot un seguit de Campus durant l’estiu, i TecniBàsquets / TecniKids en els periodes de vacances escolars.

 

Un any més el proveïdor tècnic de l’FCBQ Spalding (samarretes, motxilla i pilotes), col·laborarà amb el programa dels Campus d’Estiu i TecniBàsquets/TecniKids.

 

Totes les activitats de l’FCBQ estan adreçats tant a nois com a noies, i compten amb la participació de tècnics de l’FCBQ que desenvolupen un programa tècnic adequat als diferents nivells i edats de cada grup de participants.

Per tal d'oferir el millor programa tècnic possible, l'àrea de Campus de l'FCBQ treballa amb les millors tecnologies, i disposa de les llums d'entrenament Fitlight, les pilotes intel·ligents 94Fifty i les màquines de tir Gun8000.

 

En el cas de les inscripcions on-line, l’FCBQ ha desenvolupat una aplicació que permet realitzar el pagament mitjançant targeta de crèdit.

Per a més info:

Canal de Whatsapp

Per a ser inscrit:

Les dades del formulari seran tractades en un fitxer titularitat de l’FCBQ, essent la seva finalitat la gestió de la seva participació en cursos de formació i l'’enviament d’informació relacionada amb les seves activitats i promocions. Pot exercitar el dret d’accés, rectificació o cancel·lació, enviant un escrit amb una fotocòpia del DNI a l’Assessoria Jurídica de l’FCBQ amb domicili a Barcelona, Rambla de Guipúscoa, 27 o al mail lopd@basquetcatala.cat.

Gràcies a les

visites

Gràcies als

visitants