Campus d'Estiu

TecniBàsquet i TecniKids

Com cada any l’FCBQ, mitjançant el seu Comitè Tècnic, organitza tot un seguit de Campus durant l’estiu, i TecniBàsquets / TecniKids en els periodes de vacances escolars.

 

Un any més el proveïdor tècnic de l’FCBQ Spalding (samarretes, motxilla i pilotes), col·laborarà amb el programa dels Campus d’Estiu i TecniBàsquets/TecniKids.

 

Totes les activitats de l’FCBQ estan adreçats tant a nois com a noies, i compten amb la participació de tècnics de l’FCBQ que desenvolupen un programa tècnic adequat als diferents nivells i edats de cada grup de participants.

Per tal d'oferir el millor programa tècnic possible, l'àrea de Campus de l'FCBQ treballa amb les millors tecnologies, i disposa de les llums d'entrenament Fitlight, les pilotes intel·ligents 94Fifty i les màquines de tir Gun8000.

 

En el cas de les inscripcions on-line, l’FCBQ ha desenvolupat una aplicació que permet realitzar el pagament mitjançant targeta de crèdit.

Per a més info:

Canal de Whatsapp

Per a ser inscrit:

Moltes gràcies, respondrem la seva consulta tan breument com ens sigui possible.

Les dades del formulari seran tractades en un fitxer titularitat de l’FCBQ, essent la seva finalitat la gestió de la seva participació en cursos de formació i l'’enviament d’informació relacionada amb les seves activitats i promocions. Pot exercitar el dret d’accés, rectificació o cancel·lació, enviant un escrit amb una fotocòpia del DNI a l’Assessoria Jurídica de l’FCBQ amb domicili a Barcelona, Rambla de Guipúscoa, 27 o al mail lopd@basquetcatala.cat.