Tecnificació i Perfeccionament 

Tortosa

L’FCBQ organitza a Tortosa el Campus de Tecnificació i Perfeccionament, adreçat als nois i noies més grans, nascuts entre els anys 2001 i 2004.

 

Parla amb els teus amics per triar el mateix torn! T'esperem a Tortosa!

 

 

Aquest és el Campus ideal per millorar els aspectes concrets del joc que cada jugador desitgi, el dribling, la passada, la defensa, l’1x1, el joc de peus etc.

 

Durant una setmana treballaràs especialment el llançament a cistella, amb la possibilitat de participar en un programa voluntari de millora del tir. També es realitzaran diferents competicions, tant d’equip (5x5 i el 3x3 InterCampus) com individuals.

 

Però no tot serà bàsquet, ja que podràs gaudir diàriament d'una gran quantiat d'activitats lúdiques, i banyar-te cada dia a la piscina que es troba a les mateixes instal·lacions del Seminari de Tortosa.

 

Aquest Campus disposa de dues opcions d’inscripció, amb pernoctació o en format diürn. En el cas del format diürn, els nois/es s’incorporen a les 9:00 del matí i participen en totes les activitats del dia, fins les 19:00 hores en que són recollits pels seus pares o responsables.

 

Instal·lacions:

 

Allotjament i pistes de joc:

Col·legi Sagrada Família (Antic Seminari)

C/ Accés Seminari 16

43500 Tortosa

Tarragona

 

 

Cos Tècnic:

 

El Campus comptarà amb un Director del Campus i un sots-director , que amb la col·laboració de la resta de tècnics seleccionats per l'FCBQ supervisaran el treball tècnic realitzat, i dinamitzaran les activitats lúdiques perquè els participants puguin gaudir amb els seus amics/gues durant les estones d’oci.

 

 

Inscripcions:

 

Les inscripcions es podran realitzar a partir del 5 d’abril a les 10:00 de forma presencial a les nostres oficines, o a través de l’aplicació d’inscripció i pagament (mitjançant targeta de crèdit o dèbit) a la que es pot accedir des dels enllaços que es troben a continuació:

 

Inscriu-te al Campus de Tortosa (410€):

1r torn: de l'1 de juliol al 8 de juliol

2n torn: del 8 de juliol al 15 de juliol

 

Inscriu-te al Campus de Tortosa en format diürn (215€):

1r torn diürn: de l'1 de juliol al 8 de juliol

2n torn diürn: del 8 al 15 de juliol

 

 

Un cop finalitzada la inscripció, cal retornar la documentació rebuda a campus@basquetcatala.cat. Els documents originals caldrà entregar-los el dia d'incorporació al Campus.

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a campus@basquetcatala.cat