Campus PDP 3x3:

Tarragona

L'FCBQ ofereix com a novetat, la possibilitat de que tots els jugadors/es nascuts/des als anys 2004 i 2005 es puguin inscriure al Campus del PDP de 2n any.

 

Es tracta d'un Campus ple de novetats, ja que es treballarà de forma prioritària el tir amb la màquina Gun 6000 a cistella i el joc de 3x3. 

 

Al llarg del Campus tots els nois i noies participaran en entrenaments i disputaran competicions, tant individuals com d’equip, especialment de 3x3, a més de gaudir de la piscina i de participar en diverses activitats de lleure.

 

 

Forma el teu equip de 3x3 i inscriu-te al Campus.

Tot i que les inscripcions són individuals, podeu formar equips per participar als campionats de 3x3 que s'organitzen durant el Campus indicant al formulari d'inscripció que rebreu un cop formalitzada la inscripció mitjançant l'aplicació a la que es pot accedir des d'aquesta pàgina. Els equips realitzaran competicions de 3x3 dividits per categories (sexe i edat).

Instal·lacions:

Aquest any el Campus PDP 3x3 es trasllada a Tarragona, a la residència de La Salle Tarragona. Això permetrà tenir centralitzat en les mateixes instal·lacions la residència i les pistes de joc i entrenament.

Un salt de qualitat que de ben segur ajudarà a millorar l'atenció i qualitat de l'activitat.

  • La Salle Tarragona

    Avinguda dels Països Catalans, s/n

       43007 Tarragona​

El Campus té un preu de 410€.

Els nois i noies nascuts el 2005 podran realitzar la inscripció a partir del 7 d’abril a les 10:00 de forma presencial a les nostres oficines, o a través de l’aplicació d’inscripció i pagament (mitjançant targeta de crèdit o dèbit).

 

Els nois i noies nascuts el 2004, i que van formar part del programa PDP la temporada 2015/2016 rebran un correu electrònic amb els passos a seguir a partir del dia 18 d'abril.

 

  • Primer torn: 25 de juny al 2 de juliol

 

 

 

També existeix la possibilitat d'inscripció en format diürn per 215€.

 

  • Primer torn - format diürn: 25 de juny al 2 de juliol

 

  • Segon torn - format diürn: 2 al 9 de juliol

 

 

En cas que desitgeu realitzar qualsevol consulta, la podeu fer al vostre Cap de Centre o directament al correu electrònic: campus@basquetcatala.cat

El Campus disposarà d'una màquina de tir Gun 6000 i durant una jornada de les pilotes intel·ligents 94Fifty i les llums d'entrenament Fitlight Trainer.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom