Campus PDP 1r any

Aquesta temporada els Campus del Programa de Detecció i Perfeccionament (PDP) de 1r any es realitzaran a L'Hospitalet de l'Infant i Sant Jaume d'Enveja (Tarragona).

 

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), mitjançant el seu Comitè Tècnic, organitza uns Campus als nois i noies nascuts els anys 2006 i 2007.

 

Els participants s’allotjaran en instal·lacions registrades a la Xarxa Catalana d'Instal·lacions Juvenils  i s’entrenarà al Pavelló Municipal de les respectives localitats.

 

En aquest Campus, a més dels entrenadors i responsables de les activitats, estaran presents els responsables tècnics de les Seleccions Catalanes, que es faran càrrec del desenvolupament del programa del Campus, i de controlar la millora tècnica i tàctica dels participants.

 

 

Parla amb els teus companys de centre i trieu el torn per anar. Us esperem!

D’entre tots els participants en aquests dos Campus, els responsables de les Seleccions Catalanes de Minibàsquet masculina i femenina, faran una tria de 24 jugadors i 24 jugadores per disputar un torneig davant les Seleccions d’altres Comunitats Autònomes.

 

Al llarg del Campus tots els nois i noies participaran en entrenaments i disputaran competicions, tant individuals com d’equip (3x3 i 5x5), a més de gaudir de la platja o la piscina i de participar en diverses activitats de lleure.

 

El Campus té un preu de 410 €

 

Podeu triar entre qualsevol dels dos torns que s’ofereixen, que van de dissabte a dissabte:

 

  • Primer torn: 24 de juny a l'1 de juliol (L'Hospitalet de l'Infant)

  • Segon torn: 1 al 8 de juliol (Sant Jaume d'Enveja) PLACES EXHAURIDES

 

En cas que desitgeu realitzar qualsevol consulta, la podeu fer al vostre Cap de Centre o directament al correu electrònic: campus@basquetcatala.cat

El Campus disposarà durant una jornada de les pilotes intel·ligents 94Fifty i les llums d'entrenament Fitlight Trainer.