Campus Seleccions Infantils

Un any més els Campus de les Seleccions Catalanes infantils es realitzaran a Cunit.

 

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), mitjançant el seu Comitè Tècnic, organitza uns Campus exclusius per als nois i noies dels programes de seguiment de seleccions. La participació en aquests Campus serà exclusiva per aquells nois i noies que hagin estat convidats a participar-hi pels tècnics de cadascuna de les seleccions.

 

Els participants s’allotjaran a les instal·lacions dels Apartahotels Mar Blava 2 i s’entrenaran al Pavelló Municipal de Cunit.

 

D’entre tots els participants en aquests dos Campus, els responsables de les Seleccions Catalanes de masculina i femenina, faran una tria de 12 jugadors i 12 jugadores, per disputar un torneig davant les Seleccions d’altres Comunitats Autònomes.

 

El Campus té un preu de 395 €

 

Les dates del Campus són les següents:

 

INFANTILS (2004-2005): del 1 al 8 de juliol

 

Les inscripcions es podran realitzar a partir del 12 de maig a les 10:00 de forma presencial a les nostres oficines, o a través de l’aplicació d’inscripció i pagament (mitjançant targeta de crèdit o dèbit) a la que es pot accedir des dels enllaços d'aquesta web.

 

Un cop finalitzada la inscripció, cal retornar la documentació rebuda a campus@basquetcatala.cat. Els documents originals caldrà entregar-los el dia d'incorporació al Campus.

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a campus@basquetcatala.cat o seleccions@basquetcatala.cat.