L'FCBQ oferta cinc beques per a entrenadores

Les adjudicatàries podran realitzar el Curs de Formació (1r nivell federatiu) de manera gratuïta.

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) oferta unes beques per realitzar el Curs d’Entrenador/a de Formació (1r nivell federatiu) destinades a entrenadores catalanes en possessió del certificat de Nivell 0. La beca inclou els drets de fins a dues convocatòries del Bloc Comú, el Bloc Específic i el Projecte del curs ofertat per l'FCBQ i gestionat per Senda Formació, així com per a la realització del Bloc Complementari (4 tallers).

 

Les persones destinatàries d’aquestes beques seran dones, majors de 16 anys, que reuneixin els requisits següents: tenir fixada la seva residència a Catalunya o bé estar entrenant un equip que participi en competicions de l’FCBQ, estar en possessió del certificat de Nivell 0 emès per l’FCBQ entre el mes de desembre de l’any 2013 i el mes d’octubre de l’any 2020, estar inscrita en el Registre Oficial de Professionals d’Esports de Catalunya (ROPEC) i presentar el certificat negatiu del Registre Central de delinqüents sexuals en data de la presentació de la sol·licitud.

El nombre total de beques destinat a aquesta convocatòria és de 5. Els criteris de valoració, que tenen a veure amb la formació i l'experiència prèvia de les entrenadores, i els impresos oficials estaran a disposició de les interessades a la web www.basquetcatala.cat. La comissió avaluadora de la convocatòria estarà formada per Salvador Chiva, president del Comitè Tècnic; Olga Praderas, presidenta de la Comissió de Basquet Femení; Xavier Rodríguez, director tècnic de l’FCBQ; Joan Albert Cuadrat, project manager de Senda Formació; i Sònia Navarrete, jutgessa del Comitè de Competició i Disciplina Esportiva, que actuarà com a secretària.

 

Les sol·licituds i la documentació recollida de cada entrenadora es podran presentar telemàticament a formacio@basquetcatala.cat fent constar en l’assumpte Beques Curs Nivell 1 Federatiu o bé presencialment a qualsevol de les seus des de la data d’aprovació de la convocatòria i fins a les 14.00 hores del divendres 19 de febrer de 2021.

CARTELL BEQUES.png

Segueix-nos a: