Basketball English Camp

L'Escala

L'FCBQ amb el suport del CB L'Escala i l’Ajuntament de L’Escala organitza la quarta edició del Campus Internacional de L’Escala. Es tracta d’un Campus adreçat a nois i noies nascuts entre els anys 2001 i 2008.

A l’Escala podràs millorar el nivell del teu bàsquet, aprendre anglès i gaudir de la platja.

 

Per cinquè any l'FCBQ organitza un Campus a L'Escala, on tots els participants, a més de realitzar sessions d'entrenament i competició, podran gaudir d'activitats a la platja i rebre classes d'anglès en un divertit format. 

 

Durant el Campus tots els participants podran gaudir d'una divertida activitat en aigues obertes organitzada i supervisada pels monitors del Club Nàutic de L'Escala.

 

Per una altra banda el Campus es desenvoluparà un programa de llengua anglesa, interactuant amb els nois i noies durant les activitats del Campus.

 

Instal·lacions:

Allotjament:

Alberg de Joventut Empúries

C/ Puig i Cadafalch, 35

17130 L'Escala

Girona

 

Pistes d'entrenament:

Poliesportiu Municipal de L'Escala

C/ Rusiñol s/n

17130 L'Escala

Girona

 

 

Cos Tècnic:

A més dels entrenadors seleccionats per l'FCBQ, el Campus de L'Escala comptarà amb la presència de diversos entrenadors i jugadors de les màximes categories, que col·laboraran als entrenaments. 

 

Programa tècnic:

Els nois i noies que participen al Campus realitzaran dos sessions diàries d'entrenament, i una de competicions, tant individuals com d'equip, al Poliesportiu Municipal de L'Escala i a les instal·lacions de l'Institut annexe.

 

Inscripcions:

El preu de la inscripció és de 495€ pel format de concentració o 275€ pel format diürn. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 5 d’abril a les 10:00 de forma presencial a les nostres oficines, o a través de l’aplicació d’inscripció i pagament (mitjançant targeta de crèdit o dèbit) a la que es pot accedir des dels enllaços que es troben a continuació:

 

Inscriu-te al Campus de L'Escala (495€):

1r i únic torn: del 15 de juliol al 22 de juliol

Inscriu-te al Campus de L'Escala en format diürn (275€):

1r i únic torn diürn: del 15 de juliol al 22 de juliol

Un cop finalitzada la inscripció, cal retornar la documentació rebuda a campus@basquetcatala.cat. Els documents originals caldrà entregar-los el dia d'incorporació al Campus.

 

Pots demanar més informació o adreçar les teves consultes a campus@basquetcatala.cat