Agraïments
Tecnibàsquet i Tecnikids

Un cop finalitzat el Tecnibàsquet Nadal 2017 i el Tecnikids Reis 2018, des de la Federació Catalana de Basquetbol i concretament des del Comitè Tècnic, voldríem agrair a tots aquells i totes aquelles participants (jugadors i jugadores, mares i pares, entrenadors i entrenadores, ponents, treballadors, etc.) que heu fet possible un cop més que el Tecnibàsquet i el Tecnikids siguin dues activitats plenes de bàsquet i d'experiències esportives i humanes molt enriquidores per tothom qui ho hem pogut viure d'aprop.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem pogut gaudir un any més de les innovadores propostes que planteja el Comitè Tècnic amb l'ús de les noves tecnologies durant les sessions d'entrenament.

 

     ·Pilotes intel·ligents 94Fifty          ·Màquines de tir Gun 8000.          ·Llums de reacció Fitlight

 

Per suposat també agrair la participació dels ponents que han pogut venir a regalar-nos unes sessions d'allò més interessants i enriquidores! Moltes gràcies al Fabián Téllez, al Xevi Pujol, a l'Arnau Moreno, a l'Anna Farrés, a l'Enric González i a l'Anna Matas. Tot un luxe haver-los tingut amb nosaltres.

I per descomptat gràcies als nostres entrenadors per procurar que cada entrenament fos únic i que l'aprenentatge fos constant. Vàrem poder viure unes competicions de 3c3 i de tir molt renyides i emocionants!

GRÀCIES

A TOTHOM!

Us esperem a la

propera edició!

(per a informació de la propera edició, clic aquí)