Intensa i exitosa activitat per Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa el Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet ha participat de forma molt exitosa (3 medalles d' or i 1 d' argent)als Campionats d'Espanya Mini i Infantil de seleccions autonòmiques.

 

A més, ha organitzat un seguit d'activitats formatives i tècnicques amb molt bona acollida per part de jugadors/es i entrenadors/es

 

 

Tecnibàsquet Barcelona

 

El TecniBàsquet és un programa tècnic dirigit a jugadors/es i entrenadors/es. Durant 3 dies, més de 50 jugadors/es i van poder gaudir dels entrenaments d'entrenadors d'alt nivell com en Ramon Reigada, Iván Torinos, Agustí Julbe, Aleix Duran i Issac Pujol.

 

Des de l'FCBQ volem agrair la participació de tots els participants, l'esforç i treball dels entrenadors, la direcció de Joan Albert Cuadrat i la col·laboració del CE Montseny.

 

Clínic d'Iván torinos

 

El passat 27 de març, l'FCBQ amb la col·laboració del CET 10 va organitzar un clínic de formació a càrrec d'Iván Torinos (responsable i entrenador del sènior de Lliga Femenina 2 del Segle XXI).

 

Al llarg del clínic es van mostrar exercicis per el treball i millora de la coordinació en el bot, tir i passe. Les demostracions van anar a càrrec dels jugadors del CET 10 i de les jugadores del Segle XXI Laia Raventós. Maite Cazorla i Clara Ché.

 

Des de l'FCBQ volem agraïr l'assistència de tots els entrenadors i la col·laboració del CET 10.

 

Cursos de Nivell 0

 

Durant els darrers dies de març i primers d'abril s'han impartit diferents cursos de Nivell 0 a Barcelona i Tarragona. El Curs de Nivell 0 és el curs federatiu que, un cop aprovat, permet entrenar fins a Minibàsquet i reconeix 3 crèdits del Bloc Específic de 1r Nivell i en aquesta edició de Setmana Santa ha comptat amb més de 100 futurs entrenadors/es.

 

Des de l'FCBQ volem agrair el treball de tots els alumnes, a tot el professorat i al ADTorreforta per la col·laboració.

 

Campionat d'Espanya Mini i Infantil de Seleccions Autonòmiques 

 

Catalunya, en categoria Mini i Infantil, va participar als Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques que es van dur a terme a San Fernando (Mini) i a Saragossa (Infantil).

 

Catalunya, tant en nois com en noies, va realitzar uns excel·lents campionats, assolint la medalla d'or en categoria mini i infantil femenina, mini masculina i la medalla d'argent en infantil masculina

 

Des de l'FCBQ volem felicitar el treball de totes les persones que conformen els equips tècnics de les seleccions, del Javi Ezpeleta de premsa pel bon seguiment a nivell de fotos i xarxes socials, dels pares i mares dels jugadors/es per la col·laboració i de tots els clubs per facilitar el treball de les seleccions.

 

Tallers de formació a Barcelona i Girona

 

El passat dissabte 30 i 31 de març i 1 d'abril es van dur a terme, a l'escola Súnion de Barcelona i a la Representació Territorial de Girona, quatre tallers de formació amb 40 assistents a cada taller.

 

Els 200 assistents van poder aprendre sobre l'Aprenentatge de les Accions Tècnic Tàctiques Bàsiques, el treball de valors a través del bàsquet, les Habilitats directives i les habilitats motrius i entrenament sinàptic.

 

Des de l'FCBQ volem agrair l'assistència de tots els entrenadors, la fantàstica dedicació de tots els formadors i la col·laboració de l'escola Súnion de Barcelona

 

Torneig de seleccions territorials "Rafael Mora" 

 

El passat diumenge 29 de març es va celebrar, a Figueres (Girona), una nova edició del memorial "Rafael Mora".

 

En aquest torneig de seleccions territorials van participar Barcelona, Tarragona, Lleiga, Girona i un combinat del Languedoc- Rousillon, tots en equips de ctaegoria cadet de 1r any, tan masculí com femení.

 

L'FCBQ agraeix la col·laboració de l'Ajuntament de Figueres i de tots els jugadors i pares.