Estiu amb molta activitat basquetbolística

Al llarg del mes de juliol la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha dut a terme un gran nombre d'activitats dirigides a jugadors i entrenadors, amb més de 1800 persones participants en alguna de les següents activitats

 

 

TecniEstiu a Cunit 

 

Al llarg de l'última setmana de juny Cunit va acollir dos nous formats de programes orientats a la millora tecnic - tàctica dels jugadors/es. Així, es va dur a terme el TecniEstiu de joc per parelles i el TecniEstiu de Tir. Amb la presència de reconeguts entrenadors, l'experiència va ser molt positiva i l' aprenentatge molt enriquidor. 

Volem agraïr la col·laboració de l'Hotel Adia, de l'Acadèmia de tir Shoot Tech i dels directors i entrenadors del programa

 

Campus d'Estiu

 

Un any més, el Comitè Tècnic ha dut a terme diferents torns de Campus d'Estiu a Tortosa, Balaguer, l'Escala, Sant Fruitós i Berga. Cadascun d'ells adreçats a diferents edats i nivells i en els que s'ha disfrutat de les sessions d'entrenament així com també les competicions i estones de lleure.

Volem agraïr la confiança de totes les famílies, la participació i comportament dels jugadors i jugadores i l'excel·lent treball realitzat pels directors i entrenadors dels diferents torns. així com també les poblacions que ens han acollit i les diferents instal·lacions.

 

Torneigos inter autonòmics

 

Com a activitat final dels campus de seleccions i de PDP, els Combinats Catalans Mini, Infantil i Cadet han disputat diferents torneigos contra València i Aragó. Una activitat més en el treball preparatori d'aquests grups.

Volem agraïr la col·laboració de les famílies i la participació de tots els jugadors i jugadores

 

Cursos de Nivell 0

 

El mes de juliol ha servit també per formar als futurs entrenadors. Més de 650 persones han realitzat la part presencial i no presencial del Curs de Nivell 0, en diferents seus i formats.

Volem agraïr la confiança de tots els entrenadors, l'excel·lent treball dels professors de cada grup i la col·laboració de totes les entitats que han fet possible poder impartir aquests cursos.

 

Cursos de Formació i Categoria Sènior

 

Després de l'aprovació per part de l'Assemblea de clubs, l'FCBQ ha reemprès l'oferta formativa federativa dels cursos de Fromació (1r Nivell Federatiu) i Categoria Sènior (2n Nivell Federatiu). En formats de tarda i concentració, més de 150 han estat els entrenadors assistents. Com hem informat, a partir d'ara aquesta serà una oferta regular i adaptada al dia a dia dels entrenadors.

Volem agraïr la gran feina de tots els professors i la col·laboració de les entitats on s'han realitzat els cursos

 

Tallers de Formació a Barcelona

 

Barcelona va acollir, el 18 i 19 de juliol, quatre tallers de formació corresponents a la part complementària dels Cursos de Nivell 0.

A partir de setembre es tornarà a informar sobre l'oferta i noves convocatòries de tallers.

Volem agraïr el treball dels ponents i la col·laboració de l'Escola Súnion