Formació específica de com interactuem i millorem específicament les capacitats del jugador.

press to zoom

Com poder autogestionar els meus coneixements i la meva imatge, com gestiono les meves emocions o el meu creixement personal.

press to zoom

Gestió de grups, tàctica i de l'entorn que envolta el nostre equip son parts que ens preocupen, la suma del tot ens farà creixer.

press to zoom

Hi ha un moment que la implicació passa de ser amb un equip a ser amb una entitat, com em transformo en formador de formadors, en gestió de recursos i en líder d'una entitat?

press to zoom

9:30h Acreditació amb dinar Acreditació sense dinar

press to zoom

10h Inici de la Jornada a càrrec de Toti Mumbrú (Gerent FCBQ), Salvador Chiva (President Comitè Tècnic FCBQ) i Xavier Rodríguez (Director Tècnic FCBQ)

press to zoom

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitza la segona edició del Dia de l'Entrenador, una jornada festiva i formativa per trobar-nos tots els entrenadors i entrenadores de bàsquet, des d'escola de bàsquet fins a l'alt rendiment, que es celebrarà el proper diumenge 11 de juny a l'Hotel Catalonia Plaza (plaça Espanya, 8. Barcelona)

Preu i Inscripcions 

(clicar sobre l'opció desitjada)

Programa 

Inscripcions presencials a la seu de l'FCBQ o a les Representacions Territorials en horari d'atenció al públic

10:30 inici de les activitats per itineraris.

16:30h Xerrada final de cadascun dels itineraris i per part d'un entrenador o professional referent en la temàtica escollida.

press to zoom

18h Preguntes sobre totes les matèries que els entrenadors considerin oportunes, formulades en directe a través de votacions electròniques.

press to zoom

19:30h Premis als millor entrenadors per categories votats pels propis entrenadors/es

press to zoom

#DiaEntrenadorBQ

Imatges Dia de l'Entrenador 2017 (FCBQ)