ABEB - 6è Clínc Festes de MAIG

Us presentem el 6è Clínic "Festes de Maig" que organitzarà l'Associació Badalonina d'Entrenadors de Bàsquet durant la Festa Major de la nostra ciutat. Durant els dies 8, 15, 22 i 29 de maig, tindrà lloc un cicle de Clínics sobre "L'acompanyament del jugador/a durant el procés de formació" on diferents ponents parlaran des del punt de vista de la seva especialitat. Les activitats comencen sempre a les 20:00h i es podran seguir en directe a través de Zoom (prèvia inscripció per e-mail) i per YouTube Live.

El dia dia 8, en Carles Marco (primer entrenador del Bàsquet Girona) ens parlarà sobre el pas de júnior a sènior i la integració dels jugadors/es joves a l'entorn sènior. El dia 15 serà el torn de l'Albert Quílez (Behind The Athlete), que parlarà des del punt de l'àmbit de la preparació física i psicològica. El dia 22, en Ferran Canals (Director Tècnic de la línia femenina del Joventut de Badalona) ens oferirà la visió del Director Tècnic i el Club. I, finalment, el dia 29 comptarem amb les aportacions d'en Darío Naharro (entrenador personal), des de l'àmbit de les tecnificacions i entrenaments individuals.

Cada clínic valida 2h del Programa de Pràctiques dels cursos de formació de l'FCBQ. En cas de necessitar-ho, el preu de cada certificat és de 10€.

2021_05_6eClinicFestesDeMaig.jpg