Clínic de Formació Drew Hanlen

Girona, 17 de novembre de 2019

L’escola Maristes de Girona acollirà diumenge 17 de novembre un Clínic de Formació de projecció internacional protagonitzat per Drew Hanlen, que actualment està considerat com un dels millors entrenadors personals de tecnificació individual dels Estats Units.

Format del clínic

El clínic de 3 hores de duració està dirigit tant a jugadors com a entrenadors on Drew Hanlen aportarà els seus coneixements sobre tècnica individual al més pur estil americà. Les dues primeres hores, Hanlen treballarà a pista amb els jugadors mentre els entrenadors estaran a la grada observant els diferents exercicis plantejats sobre habilitats avançades en el domini de pilota, opcions ofensives pròpies, habilitats creatives dels jugadors i visió del joc. L’última hora va dirigida exclusivament als entrenadors fent una dinàmica de pregunta-resposta amb el propòsit que coneguin en profunditat els seus mètodes de treball.

 

A qui va dirigit el clínic?

 

  • A totes les persones interessades en la seva formació continuada.

  • A tots els alumnes del programa de pràctiques dels Curs de Formació, Curs de Categoria Sènior, Cursos de 1r i 2n Nivell de Tècnic Esportiu en Bàsquet i Curso de Entrenador Superior (FEB). El clínic valida com a tres hores del programa de pràctiques.

 

On es durà a terme el clínic?

 

El clínic se celebrarà al Pavelló Maristes de Girona (Avinguda del President Josep Tarradellas i Joan, 5, 17006 Girona). 

  • Dia i hora: diumenge 17 de novembre de 17.00h a 20.00h.

  • Ponent: Drew Hanlen (Entrenador). 

Preu i Inscripcions

 

  • L'assistència al clínic com a entrenador té un preu de 35 euros (30 euros per als socis o les sòcies de l'ACEB o l'AEEB). Els assistents que vulguin certificat d'assistència per validar hores del programa de pràctiques dels cursos de formació hauran d'abonar, a més, la quantitat de 10 euros. 

 

DREW horitzontal.jpg

Normativa

 

  • Cal ser puntual

  • Durant el clínic no es pot fer cap tipus d'enregistrament (foto, vídeo...)

  • Les persones que validen l'activitat com a hores del programa de pràctiques han d'assistir durant tot el clínic